Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pzba

Marketing

Punk's dead

Da, imao je Crass pravo kad je otpjevao tu pjesmu. Jer danas pank uopce nije ono sto bi trebao biti. Gomila je tih pankera sto ne znaju zasto su dio tog nekog revolta i zasto crtaju anarhiju gdje god stignu. Njima je bitno u ime te anarhije porazbijat sto vise kanti za smece (koje imaju neku svrhu), kojima je bitno imat sto vise bedeva, zakrpi, rabatina, imati cizme sa sto vise rupica i sl. Kao da se natjecu u unecemu.
Nije da sada generaliziram i nije da sada serem po cijeloj ekipi, jer znam masu ljudi koji okej, ali nije mi sad to tema o cemu sam htio pisati, makar bi se taj uvod mogao dobro uklopit.
Polako se blizi jedan festival, o kojem ne znam sto bi rekao i na koji bi nacin ga poceo opisivat. Jer taj je festival toliko sranje, toliko je iskomercijaliziran i toliko je...
Rijec je naravno o Viva la Poli, festivalu koji vec 4 godine zaredom uspjesno mlati paru, a i njihovi izbacivaci vrlo rado mlate ekipu koja dolazi na taj koncert.
Ove je godine necete vjerovati upad samo 160 za jedan dan, odnosno 280 kuna za dva dana i to u predprodaji. Mislim vece diviote nema, to je pravi pank nema dvojbe. Pravi anarhizam.
Mislim, ako netko zeli ici neka ide, ja ne zelim druge nagovarati sto da rade, ovo je moj osobni stav. Jednako tako i sam kazem da ove godine sviraju dobri bendovi, ali radi njih ipak necu davat tolike pare. Najbolje od svega tamo ce biti i distribucije na kojima ce se majce i sl. prodavat za masu para, na kojima ce biti nacrtana anarhija i sl. Imao je pravo Fistra u pjesmi zvanoj Carlo Giuliani (koju imate sa strane na mome blogu), kupuju simbole svog indentiteta velikih pobunjenika, upravo od onih protiv kojih se bore.
Ali necu vise o tome, jednostavno mi se neda zamarat s glupostima, zelio bi reci samo jedno.
DIY PUNK OR NO PANK!!!

Vidimo se na Monte paradisu, svira CONFLICT!!!

Crass




Post je objavljen 05.07.2007. u 12:09 sati.