Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/insidelove

Marketing

Izvan virtualnog

U subotu sam imala priliku upoznati dragog mi virtualnog prijatelja ljubav sve pobjeđuje. Našli smo se u Đakovu, gdje on studira i proveli smo cijeli dan zajedno. Ugodno me iznenadio pojavivši se s crvenom ružom u rukama, pravi kavalir, nema šta. Moram priznati da sam se pomalo čudno osjećala prije tog susreta, iako smo bili u kontaktu (sms, mail), jer nisam do sada nikog upoznala tako preko neta. No, bila nam je predivno. Imali smo tema za razgovor, šetali smo, uživali. Kad smo kod šetanja, ja se inače premalo krećem (uglavnom sam u autu), tako da su me noge otkidale jer sam dosta hodala taj dan. Navečer, iste te subote on je došao kod mene, jer se u Vukovaru održavao neki hip-hop festival, pa sam i navečer šetala i upoznala ga sa ljepotama svoga grada. Bilo je to lijepo druženje izvan virtualnog svijeta koje ćemo naravno ponoviti.
Uskoro ću na more gdje ću upoznati također jednu blogericu pod nickom Crvena. I to se super pogodilo da ljetujem u Puli, gdje ona živi. Radujem se i tom susretu.
To ne bi bilo sve...Želim ovog ljeta zaviriti u jednu ordinaciju, tj. upoznati najboljeg virtualnog prijatelja pod nickom dr. Zloba Spasoje. S njim također kontaktiram preko maila i sms-a, ali nije to to. Nadam se da će mi se i ta želja ispuniti.
Najrađe bi upoznala sve vas koji redovito posjećujete moj blog, rodilo bi se tu divnih prijateljstava, znam to.
Odlučila sam se također na jednu malu (ili veliku) prekretnicu u životu. Želim upisati pravni fakultet, jer kad neke stvari vidim, posebice na poslu, dođe mi da lupam glavom o zid. Hm... već sam mogla diplomirati, ali nije mi kasno. Potrudit ću se da ostvarim svoj cilj. Na prijemni bi trebala 09.07. - ove godine naravno, tako da bi ovih dana trebala kao nešto i učiti....

O svim daljnjim upoznavanjima navedenih blogera, bit ćete naravno obaviješteni.

Post je objavljen 04.07.2007. u 19:11 sati.