Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nekajpametnoga

Marketing

čovjek je ono o čemu cijeli dan razmišlja..nisam ja ti,nisi ti ja..(:

lajf is guud..hm(?)

Image Hosted by ImageShack.us


novi post..da ah..ne znam o cemu da pisem a imam potrebu napisati novi post..imam potrenu za pisanjem..al mi se neda..heh..tesko za objasniti..ovaj post nema smisla tak da oni koji namjeravaju citati,preskocite cijeli post..heh..ne znam..

teo je bil jucer kod mene..nem vise nis pisala jer mislim da nema svrhe..a pomirili smo se,sad je sve oke..al..ipak..joj..

sad sam gledala film click..heh..dobar film..podsjeca me na moju situaciju..al..bez razloga..opce nije isto..jer tam zenska ostavi muza jer je premalo bil s obitelji i prevec je mislil na posel..posao..hmh..(blee) valjda je to sam trenutni filing..heh

jedva cekam kaj otiđem na more..malo odmora i novih ljudi..to mi sad treba..najvise..doma mi je dosadno..i glupo..i..susreti s hitnom su sve cesci..dalje o toma nem govorila..

posle zavrsne smo isli malo v grad pa na livadu..namjeravali smo piti tam na livadi al smo se poceli svađati..s osobom yy..kak je vanesa rekla..=) al dobro..svi smo joj rekli kaj mislimo..pogotovo monika..a i ja..i isle smo jedan dan..tj.jucer? monika i ja doma i vidimo nju i nije nas ni pogledala..heh..nice..:)

jos sam nekaj htela..al..pozabila sam..jedva cekam dok petra dođe..(moja kozmeticarka) kaj mi nokte uredi..lol..konacno..:) nije da imam sjebane nokte,imam dost dobre za sad al ipak..vec dugo nije bila..:)

panic me nazval pepeljugom..heh..fensi je to..:)

vise nikad nem pisala postove kak prosli post..jako mi je to glupo..fuj..gadi mi se..joj..

za par klinki za koje sam misle ajde,oke su..totalno sam se razocarala v njih..naime svađaju se s mojom ses..i hate that..najrađe bi...aaaarrr...grrr..al..ja sam dobra curica..=)

Image Hosted by ImageShack.us


razmisljala sam (again)..(ovo nije niksa poezija,kaj si nebudete mislili nut)

ja se sjetim tebe dok se probudim..
ja se sjetim tebe dok zaspim..
ja se sjetim tebe dok otvorim oci..
i dok zatvorim isto..
ja se sjetim tebe dok udahnem..
i dok izdahnem..
i kad se vise nebudem budila
ja bum se sjetila tebe..
i dok budem zauvijek zaspala..
ja budem se sjetila tebe..
i kad vise nem sposobna otvoriti oci
ja bum se sjetila tebe..
i dok budem ih zauvijek zatvorila
ja bum se sjetila tebe
a i dok vise nebudem sposobna disati
ja bum se sjetila tebe..

(jea..sad but true..:))

i jos jedva prica.onak bezveze..

Jedan čovjek se odlučio ženiti. Dvoumio se izmedju tri slične kandidatkinje. Tada pokloni svakoj po 5.000 $ i pričeka da vidi što će one učinit s tim novcem.
Prva ode u salon za uljepšavanje. Uredila je kosu, tijelo, našminkala se, dotjerala, kupila novu odjeću i uredila vrlo lijepo za tog čovjeka. Rekla mu je da je sve to učinila da bi mu bila što privlačnija jer ga jako voli.
Čovjek je bio impresioniran.
Druga žena je otisla u dućan kupiti čovjeku poklone. Kupila mu je štapove za golf, neke nove dodatke za kompjuter, skupu odjeću. Dala mu je te poklone i rekla da je potrošila sve novce na njega jer ga jako voli.
Ponovo je bio impresioniran.
Treća zena je uložila novce na berzi. Zaradila je nekoliko puta više nego je uložila. Vratila mu je 5.000 $, a ostalo stavila na zajednički račun. Rekla je da želi ulagati u njihovu budućnost jer ga jako voli.
Naravno, bio je impresioniran.
Dugo je razmišljao o novcu, ženama, o tome što su one učinile s novcem i tada je odlučio.
Oženio je onu koja je imala najveće sise.

heh..da..budala..

...

Image Hosted by ImageShack.us


P: plave oci..rolleyescerek

im soooo naughty..hm..
naughty

i da..
skoro sam napisala pametni post..
ali mi se nije dalo..wink

Image Hosted by ImageShack.us


kiss

Post je objavljen 04.07.2007. u 22:26 sati.