Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Zagrebačka banka želi vaš život

Heroj ulice Dragutin Golik - Zmija
Iako se zove Zagrebača banaka, ona to već odavno nije. Prodana je u bescjenje strancima jer su to bili „viši“ državni interesi. Ovih dana svjedočili smo jednoj surovoj realnosti bezobzirnosti krupnog kapitala koja je teško shvatljiva. Radi se o tome da su dečki iz kvarata u spomen na poginulog branitelja Dragutina Golika – Zmije koji je poginuo braneći upravo Zagrebačku banku od lopova, organizirali malonogometni turnir. Kako bi uspješno organizirali turnir, zatražili su između ostalog i sponzorstvo od Zagrebačke banke.

Odgovor koji su dobili iz Zagrebačke banke je bio krajnje surov činovnički kako banka nema dodatnih sredstava te da su svi proračuni završeni. Može li itko povjerovati da banaka koja svaku godinu završava s milijunskim profitima nije našla bar nekoliko tisuća kuna za jedno obično sponzorstvo na uspomenu jednom čovjeku koji je svoj život dao braneći tu istu banku?

Slijedeći put kad uđete u koju od mnogobrojnih poslovnica Zagrebačke banke, razmislite koliko ta banka cijeni vaš život. U Hrvatskoj postoji puno banaka jednako dobrih, ako ne i boljih od Zagrebačke banke. Pokažite im što mislite o njihovim „financijskim konstrukcijama“ i „godišnjim planovima“ . Autor ovog bloga već je odavno raskrstio s njima i to im je najveća kazna. Ukradene novce nadoknadit će osiguranje, ali izgubljenog klijenta im neće nadoknaditi ni jedno osiguranje.

Više o svemu pročitajte na www.jutarnji.hr

Post je objavljen 03.07.2007. u 09:57 sati.