Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bullying0

Marketing

Obnova?

Kao što ste svi koji pratite ili ste pratili ovaj blog redovito primjetili, već odavno nije bilo novih postova. Nažalost, tako je ispalo, ja nisam imao vremena, ni inspiracije (a sada ni mogućnosti) da nastavim s radom, ostali suradnici su također, čini mi se, zapostavili paralelno pisanje, i tako je blog polako počeo tonuti u zaborav. A ni mail nisam jako davno pogledao, sad gledam i vidim, ima jedna nova prica, anonimnog pošiljatelja..
Uglavnom, ovaj blog je bio zapušten i do jedne mjere još uvijek to jest, i mogao bi takvim i ostati, nazalost, zbog vec navedenih razloga koji me sprecavaju u redovitom objavljivanju novosti.
No, mislim da još ima nade i da ovo nije kraj.
Traže se suradnici koji bi aktivno pomagali u odrzavanju ovog bloga (ne samo pisanje, vec i reklamiranje i sl., moguce i urednistvo -> poznata lozinka).
Pa ako iam zainteresiranih, javite se putem komentara. :)
E, da, ima jos jedna promjena. Dosadasnji mail bloga je bio bullying0.@gmail.com, ali zbog neprakticnosti cu ga ukinuti, od sada mailove mozete slati na adresu findingmyself0@gmail.com.
Takoder, ako jos niste primjetili, blog je ne tako davno dobio i banner, pa ako zelite dati svoj doprinos u reklamiranju bloga, kopirajte onaj kod ispod negdje na svoj blog. ;)

Zlostavljanje u školama

Eto, to bi bilo to, nadam se da ce ovaj post uroditi nekim plodovima. I jos jednom se ispricavam osobi koja mi je poslala mail s pricom, ona ce biti objavljena, samo ne tako skoro.. Objavljena ce biti, a vidjet cemo hoce li biti zadnja ili ne.

Pozdrav svim vjernim citateljima do iduceg posta..

Post je objavljen 03.07.2007. u 08:52 sati.