Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegula

Marketing

Copacabanna

Ja sam stvarno jedna jako sretna zemska... naime, vec duze vrime sam tila otic u poznati salsa klub Copa. I nikako skupit ekipu i uvik neki zajebi, dok mi nije prekipia prosli petak film i nisam rekla, kako je kranje vrime da se ode... i tako sredim ja ekipicu prijatelja... (ja blazena medu muskima) da odemo tamo... i super je sta jesmo, jer onda su tocno 2 dana posli zatvorili misto.
Interesantan lokal. naime, 2 kata, jedan je salsa, bachata, merengue,a donji je vise reggaeton, hip hop etc. Nazalost, noc kada smo mi bili tamo, jedino je donji floor bia otvoren. upad u misto je bilo besplatno, kako za zene tako i za muske. Inace nije bas bilo nesto previse ljudi, ali sta je, velika vecina je plesala cijelu noc.
Ono sta mi se svida inace u klubovima takvog tipa (citaj latino klubovima) je da ljudi doista dodu plesat, a ne se samo setuckat i pokazivat u nadi da im neka zenska dobaci broj telefona.
tako, da eto, nazalost iako ovo misto vise nece biti otvoreno na 34 st & 11 ave, nadam se da ce ga brzo preotvorit, jer takvih kultnih klubova uvijek fali, pa cak i u gradu poput nyc-a.

a sada adio copa i vidimo se slijedeci petak u LQ-u mah

Post je objavljen 03.07.2007. u 06:27 sati.