Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrelmovieworld

Marketing

Waxwork (1988)

Trailer
Redatelj: Anthony Hickox
Scenarij: Anthony Hickox
Uloge: Zach Galligan, Deborah Foreman, Michelle Johnson, Dana Ashbrook, Miles O'Keeffe, J. Kenneth Campbell...
Žanar:Horror, komedija
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča:Bogati student Mark ,njegova nova cura Sarah i njihovi prijatelji su pozvani na posebnu izložbu na misterjoznom muzeju voštanih figura koj predstavlja 18 največih zlikovaca cjelog vremena. Nakon što njegova bivša djevojka i prijatelj nestanu,Mark postane znatiželjan gdje su mu nestali prijatelji. Ono što ne zna je da su oni dio izložbe , prvo uđu u neku scenu u izložbi , a kasnije budu ubijeni u njoj.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: Film je vrlo zabavan. Režija je dobra . Redatelj Anthony Hickox koristi vrlo dobro specijalne efekte i kutovi kamer za vrjeme nekih scena su izvrsni. Ideja filma je dobra i dosta orginalna .Razlog zašto je ovo super film je, zato što je zabavan. Film ima svačega od vukodlaka do mumija i zombija . Ima dosta dobrog humora u filmu , ima dobrih akcijskih scena i dosta dobre krvave scene. Posebno sam se zabavio u filmu pri kraju i u scenama s mumijom, vukodlakom,zombijima,gusarima i Drakulom. Još i zvuk je dobro funkcijonirao u nekim mjestima. Specijalni efekti su dobri za svoje vrjeme i zabavni za pogledat. Likovi u filmu što se mene tiče su ok, večinom su kao ostali likovi u filmovima iz 80tih. Što se tiče humor,pa humor je u stilu Gremlina sa malo safta iz Evil deada 2, no dobro je funkicijonirao par puta sam se nasmijao.

Waxwork je jako zabavan film s dobrom idejom i izvedbom. Ima puno stvari u filmu za voljeti i nema puno žalbi. Ako odlučite pogledate film zabava vam je garantirana . Film jako preporučujem.
Ocjena 5/5

Post je objavljen 01.07.2007. u 19:07 sati.