Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nome

Marketing

biti gol ili ne?

vau, kako me dugo nije bilo za kompom..
prekjučer bio zanimljiv dan, jučer još zanimljiviji-ispunjeniji. prvo sam cijeli dan hodala po istri-bijah na nekom zabavno-poučnom izletu i neam pritužbi, baš je bilo ok..
sinoc bila vani, isplesala se kako spada i družila s frendicama.morala sam cekati prvi bus ujutro do 6:30(kad zivim u pripiz....) i tako, čekajući malo sam s frendicom pričala-znate one razgovore koji su u biti najsmisleniji i najintimniji i baš nekako poteknu iz dna duše i zbližavaju ljude (nemojte to shvatiti na krivi način).
došle smo do zaključka da prva ljubav u većini slučajeva boli. možda je to priroda smislila kao nekakvu svoju obranu od činjenice da se život ne provede samo s jednom osobom-već da ti iskustvo pokaže kako imaš više mogućnosti i kako bi trebao uzeti najbolje za sebe. malo je ljudi čija prva ljubav je jednina i prava (POGOTOVO DANAS).
teška je danas sudbina pametnih mladića, ali posebno djevojaka-baš sam promatrala kakvih komada ima po gradu-ali stvarno sve neke isklesane afrodite i što je najbolje puno ih je pametnih i dobrih i lijepih, a nemaju nikog-traže neku svoju sreću pod suncem (mjesecom) sa nekim približno sličnim.
i promatrala sam dečke (njih primarno) ali oni više manje neka jad i bijeda. svi od reda tako uočljivo i nepristojno zure, odmjeravaju i promatraju te cure kao robu.
i sad se ja pitam-tko je za to kriv: cura, koja se svjesno izazovno obukla, ali je to učinila da ipak pokaže ono što ima, čime raspolaže, a ne da se sakrije u haljinu časne i trune
ili dečki koji su navikli da im se sve servira na pladnju-uključujući boju i dezen donjeg rublja?
kao da su podjednako..a opet, možda to 'onaj neki glavešina' izvana diktira:imamo viška ženski, što znači da će svaki muški dobiti svoj dio kolača (da ne kažem pite) i onda je potrebno postići natjecateljski duh u ženski kako bi one 'izabrane' dobile taj neki šlag (dečka). i kako to glavešina postigne?
pa reklamama- stavi hrpu golotinje i čovjek je počne doživljavati kao normalnu-ako nije golo, zgodno, privlačno (bez bora, sa šminkom, namirisano, glatko, baršunasto, hidratirano, fenirano ...)
onda nije konkurentno. tj, uočava se kao nepoželjno.
sad sam svjesna da malo pretjerujem, jer naravno da ima djevojaka koje se ne izlažu egzibicijama na petama(čitaj:hod po jajima), koje ne nose minice ili vruće hlačice koje više otkrivaju nego pokrivaju i koje se sasvim umjereno šminkaju. i one imaju svoje mjesto pod suncem, čak i dečka i lijepo im je. ali je činjenica da se one teže uočavaju u ovom moru gole kože. bar ih ja teže uočim pod oklopom dugih hlača ili suknje (ajme meni) do koljena...

komentari?



Post je objavljen 01.07.2007. u 13:07 sati.