Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sims2funclub

Marketing

Novi dodaci...

The Sims 2 H&M fashion stuff

Dodatak koji je u prodaju pušten 5. lipnja 2007. Novi dodatak za vaše simse! I dok očekujemo veliki dolazak Simsa 3, pozabavit ćemo se najnovijim ekspanzijama i dodacima.
H&M fashion stuff temelji se na modnoj liniji H&M. To znači da će vaši simsi dobiti novu odjeću koju je dizajnirao H&M, nove dodatke za kupovne centre i još mnogo toga.
Od sada će simsi također moći promovirati najnoviju H&M odjeću pa će se također moći prošetati "catwalkom" u najnovijim kreacijama...uživajte!





The Sims 2 celebration stuff

Ovo je prava poslastica za simove koji vole velike zabave, partyje, rođendanske proslave i drugo.
EA games pripremio nam je veliki izbor stvari i odjeće namijenjene upravo tome. Odlučite li se za celebration stuff, dobiti ćete mnogi izbor haljina, frizura, šminke, torta, balona, stolova i stolica...
Dosta vam je siromašnog izbora stvari za slavlje? E pa od sada vam je na raspolaganju sve što možete poželiti za slavlje!
Priredite vašim simsima veliki party! Zaslužili su...






Još samoo 2 stvari;

1. Ne zaboravite da me možete kontaktirati ako imate ikakva pitanja ili vam zatrebaju šifre ili kodovi za instaliranje!
kontaktirajte me na sugar_girl177@hotmail.com ili jednostavno preko komentara ako se ne radi o ničem velikom.

2. Planiram započeti svoju vlastitu "SERIJU" zapravo više kao neki show po imenu Simsomania's top model. Sastojat će se od 10 epizoda i ubrzo će te vidjeti prvu od njih. Želim da glasate preko pollova svaki put nakon jedne od epizoda koje će se nalaziti ili u boxu ili najvjerojatnije u istome postu.
Nadam se da će glasovi biti mnogobrojni, a onaj koji bude imao najmanje glasova, bit će izbačen i pri tome mislim na natjecateljice kojih će biti osam i koje su već izabrane.

Svakako se nadam da ćete reći prijateljima za ovu stranicu jer onoga tko stavi mene na svoj blog staviti ću i ja na svoj, a u slučaju da želi, možda bude ubačen i u show.

cya

Post je objavljen 30.06.2007. u 22:24 sati.