Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

Tapadh leibh



Prošli put bili škoteki, pa su sad ponovno irčeki.
Pa kaj da vam tata kaže? Kaj ima u njegovom svijetu novo?
Ajmo limači, okupite se oko vatrice, i poslušajte opaku priču, jednog starog morskog vuka (bit ću realan: kopnenog dabra), o jednom neustrašivom junačkom junaku. U subotu je naš (vaš, moj ili njihov, kog boli kurac) herojček bil u routeu na Rockheadsima. Ko i uvjek jebada! "Ma to su carevi!" hrabro je uzviknuo naš junak.
Još jednom sam dokazao da sam malčice bolji od štrebera sa faksa koji dobivaju samo petice, a tata uglavnom 2, 3 i 4. Al je razlika kaj tata zna mislit, a gikovi ne znaju. A najžešći je dio kad mi se na hodnicima žale profači (meni!!!) kak im je žal kaj meni daju manje ocjene, a vide da je moj mozgić opskrbljen s popriličnom količinom kisika za razliku od nekih koji odma zovu mamice i tatice nakon ispita kak su dobili 5, a ne znaju nabrojat, npr. prvih 5 religija u svijetu po broju sljedbenika (sve ovo je bio citat jednog fensi profača). I veli taj profač da mu je fora kak se ja zabavljam i smijem na ispitu, dok se većina gikova trese od straha. E, čoeče, kak sam fensi!
No, jučer sam dobil po tamburi od neke grupice indivudua, da zakaj ih ja ne spominjem u postovima?! Pa baš ih sad neću ni spomenut (u ovom postu). Nacrtat ću ih.

Ajte ljudi, meni za ljubav, nemojte bit gejevi, pa stisnite sliku da ju vidite u original verziji, da se nisam bez veze mučil, jer ju ne znam drugačije stavit.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Fale: DEUMIĆ IVAN i ČEKIĆ MARJANA (evo, sad nemrete reć da niste zastupljeni).

Ajd sad na jedno referendumsko pitanjce (aj malo više od jednog):
Zaokružite (samo 1) točan odgovor (ako ste informirani o pitanju, a ak niste ko vas fuka, better lack nekst tajm):
1. route 66 ili Zvuk ili Melin
2. pivo ili bambus ili žestica
3. rock (hard & heavy) ili metal ili punk
- u sljedećem postu oni koji zaokruže odgovore će dobiti pismeni odgovor o uspješnosti na ovom testiću

Slan leibh

Post je objavljen 30.06.2007. u 11:12 sati.