Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/surfsibenik

Marketing

NO MA'AM

NO MA'AM, ili National Organization of Men Against Amazonian Masterhood je udruga građana koja se bavi spasavanjem svijeta kakog znamo od Amazonki (ne onih mitskih nego od onih zena za koje neznas jesu li musko ili zensko).
Cilj ove organizacije je sprecavanje uspona vladavine zena kao takvih. Osnivac je Al Bundy koji je ponukan konstantnim teroriziranjem i atakiranjem njegove zene svima nam poznate Peggy bio primoran pokusati naci rjesenje ne samo svojeg problema nego problema muskaraca diljem planeta koji pate kao on ili nedaj Boze gore a da je uzrok toj patnji zensko bice (pogotovo ono ruzno debelo, onim dobrim se jos moze progledati kroz prste). Utemeljio ju je rijecima: "Kao što svi znate, jacanje vlasti amazonki je prava opasnost danasnjeg vremena! Uzdizu se iznad nasih slobodnogradjanskih glava kao ubojicin noz spreman da probode zrtvino srce. To se mora zaustaviti i stoga, braćo, UJEDINIMO SE!" Uz to, NO MA'AM se zalaze za ukidanje poreza na pivo i velicanje kulta sise. NO MA'AM je udruga za ljude koji vole cure ali mrze zene! Za ljude koji vole sise, a nevole zene! I za ljude koji su svoj zivot upropastili zbog zena! Clanovi mogu biti i cure ako to zele ali moraju imati ispod 64kilograma tezine u protivnom se radi linc na doticnu nakazu! Takodjer je vazno napomenuti da clanovi NO MA'AM nemogu biti homoseksualci ili bisexualci! NO MA'AM kao krovna institucija ima svoje ogranke diljem svijeta. Tako i kod nas postoji Šibenski Šovinistički Klub poznatiji pod nazivom Š.I.Š.K.A. koji svakim danom broji sve vise ponosnih clanova!
Jednom je Esther Vilar (njemacka spisateljica) rekla da mi zivimo u matrijaharlnom poretku koji tjera muskarce da misle da zive patrijahalnom poretku. Sto je i istina! jer kad malo bolje pogledamo:
- prosjecni zivotni vijek muskarca je 65 god. onaj muskarac koji ima srece i pozivi toliko ici ce u penziju s 65 godina. s druge strane ocekivani zivotni vijek zena je 75 godina i idu u penziju s 58 godina ako uopce i rade a nezive na grbaci svoga voljenog muskarca.
- u procesu razvoda braka vec je automatizirano pravilo da majci idu djeca a otac mora placati za njih (sto je donekle prihvatljivo jer muskarac zaradjuje za obitelj i stoga onda nece imati niti vremena za djecu)
- u vecini drzava je zakon da ce zena prije dobiti posao od muskarca ako u toj firmi ima vise od 50% muskaraca. takvav zakon za muskarce, naravno, ne postoji!
- u slucajnu nuzde kaze se "prvo zena i djeca" (iako se cesto zene same guraju i prije djece). sta to cini zivot muskarca manje vrijedniji od zeninog?
- 80% svog prihoda zaradi muskarac, a zena potrosi 80% svog prihoda

Kao ozbiljna organizacija, na pocecima svojih sastanaka clanovi NO MA'AM slusaju himnu koju mozete skinuti ovdje.
Opozicijska organizacija je F.A.N.G. ili Feminists Against Neanderthal Guys koja smatra da su NO MA'AMovci jedne obicne seksisticke svinje koje samo jedu i prdu i koje su izrod danasnjeg drustva,a glupe krave se nezapitaju zasto uopce postoji NO MA'AM te da su one glavni razlog za to. Jedna od najvecih neprijatelja NO MA'AM-a a time i ŠIŠKA-e je poznata koza Vedrana Rudan, koja svojim javnim nastupima gadi pucanstvo i s gnjevom gleda njezive izljeve frustracija vis a vis problema koji muce vecinu FANG-ovki a to je prekomjerna tonaza, extremna ruznoca, menopauza i slicne stvari..
I za kraj: CARPE MAMMARIUM

Post je objavljen 30.06.2007. u 03:11 sati.