Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krokodilka

Marketing

vratija se šimeeeeeee

evo da se i ja malo javin,,

hmm,skola je gotova,iman popravni iz kemije,al eto,,suuper je sve !!!!bar meni!!!!!!!!!!ma profesori su vise-manje ok!!ekipa koju san upoznala je preeeluda!!i sve je ssuuppeerr!!!!!!!

u ri je odlicno,,
prtijade,,bilo je luudo zadnji dan skole i na ivaninom rodendanu,a tek na rabuu kod nine,,fenomenalno,,bile smo u voxu i santosu,,ajme,,nikad necu zaboravit majkin joj izraz lica kad nam je ujutro otvorila vrata kad smo dosle iz santosa,,sunce je bilo visko na nebu,a mi dolazimo doma,hehe,al nismo ni smile otic prije nego sta izade sunce,dj nije da,,al je dj bija zakon!!!ludilo!!!ma na rabu je bilo jeebeeno!!!
iman vec 4 dana prasku,boro i ja!i nije nam lose,al meni je muka kad vidin sve one kivete i osjetin one mirise "aloe","agara" i ostalih svari iz autoklafa!bolesno!!al eto,jos malo pa gotovo!i bas je fora,,al doden doma mrtva umorna,,vise od silnih baseve i toga,lipo mi se neda vise vozat se.

danas san bila s pjevicom u tc-u kupit kupaci,i bas mi se svida!fora je!heh

i tako,sutra se ide cugat na gat s ekipon partysmokinnjamithumbupthumbup .al mi je ivanchemahwave na pagu,pa cu bez nje:(((nono,,smlc,,modza dode u opuzenn,,juupi..ma ja san ih sve pozvala,pa ko oce neka dode,,meni ce bas bit drago!!!

sljedecu godinu ce mi ninchy najvjerojatnije bit cima,,,pa ce bit svega

eto,uzela san kukuri wave slike,s zadnjeg dana skole kod kraje,i kod partija kod mene,i partija kod farisa,i tako,...pa uzivajte,,,

inache novi naziv mi je dead parcela dead ,heh,neznan zasto!!heh,a frizura na partiju kod farisa je takva zato sta me kiky polila coccolinom lud pa san je samo zavezalarofl,i plava majica nije moja nego farisovawave ,moja je bila od piveparty pa san je stavila susit,ako vas jos sta zanima pitajte,,a na partiju kod kraje sam nosila krajine hlace,jer su moje bile od,...piveparty!!!!deaddeadblablanut

pozz svima
ivanche,tony,maticka,faris,jasna,kukura,silvija,kiky,pjevica,kraju,ninchy,sunchica,darija,boro,mirna,nikolina,ekipu s poporvanog iz kemije(samo iz moga raza nas je 8)....ako san koga zaborvila nek se ne ljuti,sve vas ja volim



i najveci pozz joji i tei,,i mojoj kumi

i dori,andrei,dragi,ives,matei,sanji, i ostalin curama u mistu

uzivajte u slikamamah

kukura legendo,falit ces nam!!!!!!!!!!!!!!!!!zvat cemo te na svaki party,,nemas frke!!!!!!!!!!!!!!!!pozzz









baj d vej.nije mi net vaja pa vas nisan mogla komentirat

e da
i vic za moja 2 najluda bosanca : faris i sinisa

Radio neki frizer u nekom gradu u nekoj državi u SAD.

Jednog dana mu uđe cvjećar u frizeraj i kad ga je ovaj ošišao, cvjećar ga pita koliko košta šišanje da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novce. Cvjećar ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je na pragu prelijepi buket od 20 cvjetova.

Drugog dana mu u frizeraj uđe pekar i kad ga je ovaj ošišao, pekar pita koliko košta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novce. Pekar ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je na pragu 20 krafni.

Trećeg dana mu uđe Bosanac i kad ga je ovaj ošišao, Bosanac pita koliko košta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može primiti novcee. Bosanac ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je .... 20 Bosanaca koji čekaju na šišanje !!!


Post je objavljen 29.06.2007. u 21:54 sati.