Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepabrenafans

Marketing

Ceca otela Breninog sina?

SRPSKI časopis Bum tragičnim je događajem povezao dvije najveće turbofolk zvijezde, pjevačice Cecu Ražnatović i Lepu Brenu. Arkanova udovica navodno je sudjelovala u otmici Breninog sina Stefana 2000. godine, a to nije prvi put da se kontroverznu Cecu povezuje s kriminalnim radnjama.

Image Hosted by ImageShack.us

Lepa Brena

Godine 2000. Lepa Brena proživljavala je najteže dane u životu, jer su nepoznati otmičari oteli njenog sina Stefana, te zatražili nešto više od milijun eura za njegov povratak kući. Časopis Bum posjeduje navodno provjerenu informaciju da je Ceca Ražnatović organizirala otmicu, no zločin je prikrila tako da je u javnost puštena informacija kako je crnogorski mafijaš Mojmir Radulović zapravo "mozak operacije".

Ceca, navodno, vodi kriminalnu organizaciju koja različitim ilegalnim kanalima dolazi do novca i tako financira njezine albume, stylinge i turneje. Unatoč raznim i učestalim optužbama na račun narodnjačke zvijezde, najnovija, koju je plasirao časopis Bum, zgrozila je tamošnju javnost i još jednom ukazala na činjenicu da se svi "mitovi o Ceci" trebaju itekako istražiti, jer mogu značiti i prekid rada dobrog dijela beogradskog podzemlja.

Ovaj citat se navodi na Index.hr-u
Mogućnost da je Ceca organizirala otmicu Breninog sina veomaje velika jer kako sam počitao na ostalim stranicama ovo nije prvi put da se Ceca optužuje za kriminalne radnje. Možda je Svetlana Raznatović-Ceca samo htjela maknuti konkurenciju s puta.

Image Hosted by ImageShack.us

Ceca

Post je objavljen 29.06.2007. u 18:30 sati.