Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/virtuela

Marketing

Nuklearna pastorala

Image Hosted by ImageShack.us


Jutro kao i svako drugo.

Dlouhodobno nezaposlena Maržena Špalkova, 47-godišnja zubarska tehničarka koja je posljednju plombu umutila prije tri-četiri godine u ambulanti u Hlubočepima, umače rohlik (kiflu) u bijelu kavu i razmišlja kako da se osveti jetrvi Jolani koja je nagovorila muža i djevera da u zajedničku chatu (vikendicu) pozovu dečke s hovnocucem, i da hovnocucima naravski i plate, od kojih samo novaca kad Maržena i Zdenjek nemaju ni krune, jer kaže ta krava Jolana da bu im se septička jama i ovoga ljeta razlila kao i prošloga ter da je vrijeme da se drek pocucla i dade prič.

Sakra (k vragu!), misli si Maržena, jedino kaj sad ona mora put pod nožičke pa u daleki Černy Dul kod chate, jer jebiga samo Marženka ne radi i besposleno sjedi doma, pa neka u Krkonošama dočekuje hovnare, i još veli ona kurbeštija Jolana, neka Marženka zalije i vrt ako im Chadimovi nisu ukrali crijevo koje je Zdenjek zaboravil dat pod lokot kad su naposledne bili tam...

Grunta si naša Marženka, mrzovoljasto gunđa u nedepilirani brk i polagacki se sprema za Černy Dul dok joj jutarnja TV panorama u obivaku (dnevnom boravku) prikazuje pastoralu u Krkonošama. Kadli......

Uvjerite se i sami zašto Maržena Špalkova punim pravom nije otputovala do Crnoga Dola već si je skuhala novu kavu i zasjela pred prvi program Česke Televize.



PS. Nuklearna pečurka djelo je umjetničko-hackerske skupine Ztohoven čiji se članovi toliko srame svojih nepodopština da ih javnost dosada još nije vidjela. Mene su nasmijali, a Marženku poštedjeli mučnog kloporanja do vikendice. Svako zlo za neko dobro.

PS. Ma poslušajte samo tu muzičicu u backgroundu, te Dubravko Detoni perkušns, ha ha ha!!!


Post je objavljen 30.06.2007. u 16:45 sati.