Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allusions

Marketing

I tak...

Danas kao radim seminar... Radim ga, zbilja, al mi ne ide... no Nemam inspiracije.

Vozila sam se biciklom danas konačno malo duže... u jednom trenutku mi je došlo slabo, baš mi je zlo bilo... Toliko o mojoj kondiciji. rofl A krenula sam na faks smijeh te sam onda promijenila plan i odlazak na faks odgodila do sutra. smijeh Heh. Al sam se vozila do pošte i fotkopirati skriptu i tako... Sljedeći put nosim vodu sa sobom... smijeh Došla sam kući iscrpljena smijeh ali bilo mi je kul voziti se. Bit će sve lakše i bolje nadalje cool

Sad se mučim sa seminarom... Trebala bih do faksa sutra zbog neke literature, ali upravo sam nabasala na štošta na Netu tako da ću možda uspjeti i bez toga, we'll see... Moram ga napisati do subote. Motiviram se trenutačno činjenicom da u subotu idem kod svoje ljubavice cerek na pizzu i možebitno film al svakako puse i zagrljaje, puno njih, puuuuno, i da u nedjelju konačno D&D-am. cool smijeh A onda opet učenje u nedjelju, ponedjeljak, utorak, srijedu... aaaaaaaaa.

Imam ispite u utorak i srijedu. Samo da preživim to sve. A onda imam još dva tjedan nakon, al za njih mi se ekšli i uči pa mi nije bed.

Fali mi jako... Treba mi doza njega. Hitno! smijeh

Nadam se da ću ga vidjeti sutra... makar na kratko. I need it. nocerek

Post je objavljen 28.06.2007. u 20:04 sati.