Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuro007

Marketing

Dinamovci u novim dresovima

Image Hosted by ImageShack.us


Igrači i članovi stručnog stožera Dinama danas su se prije puta u Austriju, gdje će nastaviti s napornim pripremama, slikali u novoj opremi tvrtke Diadora za klupske postere i potrebe marketinga...
Dinamo će od sljedeće sezone igrati u dresovima novog tehničkog sponzora kluba, Diadore umjesto dosadašnjih dresova tvrke Umbro. Osim dva plava kompleta tu je i gostujući narančasti, što je pomalo iznenađujuće s obzirom da je Dinamova rezervna boja do sada uvijek bila bijela.

Hrvatski prvak tako će se pridružiti klubovima poput Rome i Hannovera i reprezentaciji Škotske, koji također nastupaju u dresovima renomiranog talijanskog proizvođača. Promocija nove opreme maksimirskog kluba održat će se 10. srpnja.

Otkad je vijest o novim dresovima izišla u javnost među Dinamovim navijačima vlada određena doza razočaranja, što zbog oproštaja s Umbro dresovima koji su plavom puku prirasli srcu, što zbog pomalo kičastog izgleda novih dresova, ali najveći šok ipak je narančasta boja rezervnih dresova. Ovo je prvi put u povijesti da će Dinamo nastupati u pričuvnoj narančastoj boji i proći će puno vremena dok će se navijači priviknuti na ovu novost.

Dok bojazni oko malo svjetlije nijanse modre boje nema, u oči ipak upada veliki broj reklama i oznaka kao i sive crte sa strane, te kockice na ovratniku i rukavima koji u kompletu ne pridonose jednostavnosti cijelog dresa. Ostaje da vidimo na kakav će odjek naići novi dresovi i koliko će brzo ili sporo biti prihvaćeni od strane plavog puka.

Post je objavljen 28.06.2007. u 13:47 sati.