Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Nepredviđeni događaji i obavijest!!

heh....od svega ovoga što sam jučer napisala da ću napraviti, da moram napraviti, želim napraviti, napravila sam samo 1. Dobila potpis. Niti sam jučer došla u Rijeku, niti sam danas bila na ispitu, niti na filozofskom po knjigu, a i odjavila sam sutrašnji ispit. Krenimo redom...

Jučer nakon što sam smuljala baki (LaLuna, živim sa mamom tatom i bratom, odmah do bakine kuće, spojeni smo:)) - baka voli znati sve, di idemo, sta radimo, kad se vracamo i slicno, zbog toga nisam rekla da idem u Ri s autom, ne jer bi se ona brinula onda nego jednostavno jer mi se nisu dale sliušat prodike, a uostalom, već mi ide na živce da mora znat svaki moj korak, di sam, kad je ispit i slično. Nek si nađe hobi. kako zvuči zlobno, ali trenutno me evo nervira to njeno...ispitivanje.), utrpala sam torbu u auto, no međutim baka je bila na balkonu i vidila me, valjda je čula da lupaju vrata pa je izašla. Brat je prodao foru da vozim auto kod mehaničara. I krenula ja prema Rijeci. Od Malinske do NJivica, a udaljenost je svega 3-4 km sam se vozila negdje pola sata, ispizdila sam, okrenula se i otišla doma. U Rijeku sam išla tek danas ujutro. Moram li napomenuti da je bus vozio opet duže nego sta treba jer je skrenuo na aerodrom neke ljude ostavit. To sam prvi put doživila. I tako dođemo u Ri, odem na fax dobijem potpis odem u stan. NIsam išla na fax po knjigu. Moja draga kolegica Sunčy me zvala nešto i saznala sam da ona ima tu knjigu. Pa sam na ispit dosla ranije i malo čačkala po knjizi.
krvarila sam ko luda ujutro, još me panika uhvatila da ne iskrvarim. Trbuh me opet počeo bolit pa sam našla neki voltaren i popila. Ga.

Jedem sladoled od limuna i limete trenutno. Njami. Svršavam.

Dođem na ispit...2 sata je..prof na nekoj sjednici. Skoro 3 sata...ona se pojavi. "Razredna nastava, vi dođite sutra u 3 i pol". Ha! Da ono, hvala šta sam čekala ko budala. Onda sam išla odjavit ovaj drugi ispit jer mi je skoro nemoguće 2 u jedan dan...a ne zelim doc na djecju knjizevnost a da nisam procitala knjige. Stoga sam ga odjavila. Danas neću učit odgoj djece...sutra ću, imam vremena ujutro. Doma sam. Vratila sam se jer tamo nemam robe, a treba mi. Donje robe.

Kiša pada. Baš uživam. Ostao mi je još jedan roman za pročitat. I spava mi se. Mislim da ću danas ranije nego jučer, najkasnije oko ponoć/ponoć i pol. U 9 se dižem sutra. :) Eto. Hvalasvima na podršci oko ispita. A za uvjet ćemo se strpit do 7.mjeseca...nosit ću na posal knjige i čitat:) hehe..samo da to sutra sredim i adioooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:)

Vidim da NITKO nije preuzel štafetku moju divnu pa ću zato vas ja obvezati na to htjeli vi to ili ne:P
Dakle....DREAM GIRL, LITTLE, RIBA2, NOBODY, WHOLEAGAIN! Izvolite! Uljepšajte mi dan:) (Koji sam ja davež:) Al bmb - baš me briga hihi):) Aj leteća pusa!


Post je objavljen 26.06.2007. u 18:58 sati.