Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

This is it

Dakle...sutra je Dan D, a u srijedu je dan X. Sutra je ispit za koji sam se posljednjih tjedan dana ajmo reć trudila pa sam učila na vrijeme. ovo mi je drugi puit da ga polažem. Knjige koja mi treba još uvijek nema tako da ću sutra prije ispita skočit po nju do Ffaxa. (F= filozofski). U srijedu mi je Dječja književnost, pa sutra namjeravam pročitat 2 knjige i to Junaci Pavlove ulice i jednu od hrvatskog autora, najvjerojatnije od Kušana, a možda i Vlak u snijegu, ne znam, odlučit ću se sutra valjda. :)
Danas idem u Rijeku. S autom. Baka i dida ne znaju. Još. Bila sam danas popodne kod njih pitat dal im treba šta iz dućana, pita mene dida dal ću sutra skuhat ručak starcima, ja izvalim ne jer nisam doma, di si, pa u Rijeci, imam ispit (mama mi je koliko puta rekla da im ne spominjem ispite jer onda stalno ispitkuju, pa jel prošla bla bla), pa kad ideš, pa ili danas ili sutra (malo sam muljala i mislim si kako sam glupa sta sam uopce rekla da idem u Ri), i da NEMOJ SLUČAJNO OTIĆ A DA NAM SE NE JAVIŠ - Nina lupa glavom o zid i plače od jada. Dooobrooo, Nina će se javit. Razmišljam onda kako da brisnem, a da ne skuže da sam s autom išla. Za baku nije problem jer ona je u kući stalno, ali dida se šeta okolo kuće pa može vidit da nema auta. Pita mene baka kad mi ide bus, ja kažem da oko 9...da sam joj rekla da idem s autom tko zna šta bi bilo.....zato bolje nekad lagat tj.prešutit istinu. Pa i ide bus oko 9, ali ja ne idem s njim:D Tehnički nisam lagala.
Hmmm....šta ćemo s autom....kad dida vidi da ga nema će se čudit...možda da kažem da sam s autom otišla na busnu stanicu i tamo ga ostavila.....malo blesavo, ali bolje išta nego ništa. Pitat ću baš mamu....OK, to je to....
Dobih stvari jučer i danas me baš zajebava (moram tu riječ upotrijebit, baš mi se uklapa) trbuh, malo boli, malo ne, a treba i usisat, no brat se ponudio da će on, tj.ja ga zamolila, ostalo sam sve pospremila, oprala suđe i to...Soba mi je đumbus, ali je moj đumbus:)
So....javim se onda....u srijedu...sa oba rezultata:D Mogu se javit i sutra ali čekat ću do srijede:D
Baj baj:) Pusek


Post je objavljen 25.06.2007. u 19:36 sati.