Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrelmovieworld

Marketing

Wishmaster (1997)

Trailer
Režija: Robert Kurtzman
Scenarij : Peter Atkins
Uloge:Tammy Lauren, Andrew Divoff, Robert Englund, Chris Lemmon, Wendy Benson-Landes, Tony Crane.....
Žanar: Sf Horror
Imdb

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Priča: Postoji biče zvano Djinn koje ispunjava tri želje(ali na užasan način) onome koji ga pronađe .No dok ispuni treču želju svom pronalazaču cjela njegova rasa zauzima zemlju i nema više ljudi. Na početku filma imamo scenu iz prošlosti gdje čarobnjak zarobi Djinna u dijamant a dijamant se sakrije u kip.
Radnja se onda prebacuje u sadašnjem vremenu pri prjevozu tog kipa dogodi se nesreča .Radnik se napio i slučajem razbije kip(pri tome ubi čovjeka) kip se razbije i unutra se nalazi dijamant . Jedan radnik brzo uzme dijamant dok niko ne gleda i proda ga. Ond ide sve oko glavne heroine Alexandra Amberson koja slučajem oslobodi Djinna . Djinn mora sakupiti par duša da obnovi snagu a onda treba onome koga oslobodi ispuniti tri žele. A kao što sam rekao on ne ispunjava pozitivno i ako Alexandra izreče svoje tri želje zemljom će vladati djinni. Alexandra pokušava nači način da zaustavi sve to....
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

O filmu: Makar mislim da baš najbolje nisam opisao priču gore i nisam našao bolji trailer pa vam se možda film čini bezvezan . No film je vrlo dobar . Režija je solidna , priča je dobra i ideja nisu loše. Scenarij je sveukupno dobar, no ima malih popusta na nekim mjestima. Što se tiče glumačke postave ,jaka stana su pojave horror legenda poput Robert Englund(aka Freddy Kruger),Kane Hodder(aka Jason),Tony Todd(aka Candyman), Ted Raimi(glumio u Evil Deadu 2 i 3 ) , a ostali su obavili po meni ok posao. Najbolji od svih glumaca je bio Andrew Divoff kao Wishmaster. Njegova gluma kao ta stvor spada na isti level kao ona od Robert Englund kao Freddy kruger i Tony Todda kao Candyman. Sam film ima par ludih scena zbog kojih se film isplati pogledat. Zabave ima dosta , malo na sredini je dosadilo no ne previše. Killovi su maštoviti i zabavni za pogledat i izvedeni su sa dobrim specijalnim efektima koji i danas izgledaju dobro.

Solidan horror za pogledati. Ako volite filmove kao Hellraiser i Nightmare on elm street svakako pogledajte.
Ocjena 4/5

Post je objavljen 24.06.2007. u 15:34 sati.