Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/powerofme

Marketing

LJETO NAM SE VRATILO, UO-UO-UO!!

Stara pjesmica..baš je pjevušim ovog trena. Ne znam zašto. Jednostavno sam počela. Razmišljala sam kako nazvati ovaj post i tak počenem, pa reko neka bude tako. Vrijeme mi je već lagano da napiskaram novi post. Ovih dana i nemam previše vremena. Spremam maturu i tako. Sve skupa se bliži kraju (hvala Bogu). Jedva čekam da maturiram. Sad sam u četvrtak išla polagat politiku. Ajme kako sam se usrala. Užasan osjećaj. Sva sam se tresla od straha. Zato jedva i čekam da sve to završi. Sretno svim budućim generacijama, pogotovo ovim kaj ih 'vata dražvna matura. Nebi vam, hvala na pitanju, bila u koži.
Fuj, ovih dana je baš vruće. Koji pasjak. Ali s klimom se nekako preživi. Bila sam u četvrtak i na kupanju. Korana je super. Baš je topla. Bila sam tamo kod Turnja, na slapiću. Nije loše. Ali na Kutinama mi je bolje, gdje sam prošle godine bila sa Sarom.

Jučer su na Korani bili Opelovi susreti pa sam bila tamo navečer sa Sanjom, dragim, nekim još likom i Tomom. Bilo nam je super. Totalno mi je drago što se još vidim sa svojom Sanjom. Mi se uvijek super zabavimo, i stvarno smo si the best. Joj baš j volim!!! cerek I totalno sam happy što se čujemo, vidimo...ma sve 5! Jučer smo cugale jeger i baš mi je bilo forzakon. A striptiz. To ste trebali vidjet. Doslovno baba koja ima preko 45 godina, sva je anoreksična, i puna celulita na guzici. Joj strašno. Ali sam se zabavila ko luda. Velim, sve 5! thumbup

Prekjučer mi je bilo s dragim 10 mjeseci. Brzo mi nekako prošlo. Još malo će nam godina dana. To bu super. Budemo kakvu feštu složili. Jer, 17.08 je moj roćkas, 18.08. od mog starog, 22.08 nama godina dana + mom crnogorskom kumu roćkas=FAF! A još 24.08 počinju dani piva s nastupom Thompsona navodno! Pa jebote, neću to propustiti. Bumo se malo zapili partysmijeh Ako mi ostane kaj para... Jer dragi i ja, kako sad stvari stoje idemo u Crikvu 31.7-09.08. Deset dana uživanja... Jedva čekam.

Opet ove godine šljakam na pumpi. Nadam se dobroj zaradi. Radit ću 15 dana, pa se nadam barem zaradi od 1500 kn. Ali ako bude i manje, ha Bože moj, bit ću i s tim zadovoljna. Glavno da se zaradi ponešto. Nego, to bi bilo to za danas... Čitamo se naughty ostavljajte mi komentarčiće njami lijepo ih je za vidit smijeh PUSA!!!! mah

Post je objavljen 24.06.2007. u 14:36 sati.