Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srebrnosiva

Marketing

Ma, posve sam ok

Ma zapravo mi uopce nije tako lose.
Vani paklena vrucina, pa sta?
Klimu nemam, a i cemu?
Trudim se prezivjeti (samo da ne ostanem trudna od silnog truda, heh), bas sam luda.
Samo vedro i veselo, pa to mora biti moja deviza, zar ne, tako sam vec jednom negdje nekada i napisala. Sada u ovoj ludoj kuci od vrucine (ma sva sreca da nije vruce), moram nekako sama sebe uvjeriti da mi je zapravo sasvim dobro, a da bi moglo biti mnogo gore (heh, jel ja to samu sebe, nda).
A da sam negdje na moru, ma zimislite gnjavazu hodanja do plaze, pa nosanja svih onih kremica, sesirica, peskirica….pa onda ulazenja u vodu, pa te prskaju, ma jest da je topla, ali neka ih…i jos moras i platiti…
Tako u potocima znoja koji se slijevaju niz mene (sva sreca, samo niz mene), padne mi misao na moju malu pamet, a sta bi da mi je hladno, da zamislite, da sam negdje na krajnjem sjeveru, na ledenjacima, brrrrr kak je tam zima. Ono, moras obuci sve sto imas i jos ti je zima, nece auto upaliti jer se ulje stislo, ma koma, jest da mozes oprezno udahnuti taj divni svjezi hladni zrak ( a moja AP?). Dakle, pozlije mi a ne mogu do doktora, jer je sve okovano ledom i snijegom, hm, ugodnom svjezinom, cini mi se iz ove perspektive.
Nist od toga dakle ostajem u toplim krajevima, hocu reci u mom malom stanu, ma naravno da je na juznoj strani, ma naravno da sam na cosku zgrade i to upravo zapadnom, ma naravano da zid na balkonu isijava kao ogromni kamin, ali zato je meni toplooooooo… hej, a da navratite tek da se ugrijete, dodjite do mene, otopite ta svoja hladna ledena srca, ma nema veze pokupit cu ja lokvice vode…..
…ufff a treba nesto i jesti…kuhati!?! Molim, kako? Ma nema frke, na stednjaku, ima struje. Fine tople juhice, mmm, bas onak da se zgrijes, pa neko lagano jelce, jelte sa salatom i jos poslije desert, kolacic molim……salmonela? Ma neeeeee…necemo o toj dami, ona zna biti jako naporna, a tek one fuuuj boce infuzije, ccc….necemo kuhati, jedemo samo svjeze voce i povrce, zdravo se hranimo, pijemo vodice i laganih cajeva (kako nam daju upute na tv, kak su pametni, ljudi moji jelte da mi to ne znamo).
I, kako da kazem da mi je lose? Niti govora covjece, jest da u zivotu donesem krive odluke, ali molim vas, zar je to tako krivo odluceno kupiti digi fotic umjesto klime?…ma o cemu vi to, pa cime bi ja sada sebe slikavala ovako raspamecenu od ugodne topline, heh da.
Cim se malo zgrijem (pusem u rukice), opet se javim…


Post je objavljen 23.06.2007. u 17:27 sati.