Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theyalwayscomeback

Marketing

samo

pa fala Bogu gotovo je!! al ne znam kolko mogu bit sretna nakon jucerasnjih odnosno danasnjih dogadaja! muka mi je! decko je ni kriv ni duza zbog idiota dobvio bocom u glavu zavrsio na 2 operacije i bio u komi a fala bogu probudio se!!
a sad malo detaljnije: ovo je meni reko dragi coki! a nekaj i ja znam! bilo je to ovako!
neki branimir je bio pozbvan na tulum a onda je esihica skuzial sda ce radit sam sranja i rekla mu da ne mre doc jer je pozvano previse ljudi, htio u je tuc al je prebio esiha(njenog buraza blizanca) a htio je i nju al nije! al on je ipak doso,a nije mogo nutra njegovi kompici su bili nutra. bilo je prvo nekog naguravanja i onda ih je zastitar sve izveo van, oni su se vratili i cinilo se da je sve ok al su ponovo izasli van i nakom toga nakom 1 sat u noci a trebalo je trakjat do 3 bili smo sterani iz saloona!! ja sam zvala starog a malo dalje kojih 50-100 m cula se dernjava! ovo je bilo ono kaj ja znam....a sad ivanov dio price....
i onda je taj lik pogodio mateja čička u glavu s bocom, lubanja se rasprsnula ovi idioti pobjegli. a nasi su ostali! tokic i pavis il tokic i jaksic pruzili su mu prvu pomoc i odnjeli ga do ilice di je dosla hitna i odvela ga u vinogradsku!! za 15 min je bio na 1 operaciji nakon toga i an 2, bio u komi i fala dragom Bogu probudio se ojko 2 popodne nesto kasnije neg je trebo!! koji sok!! nisam mogla vjerovat!!
dobro ad nisam isla gleadt akj se dogada jer sam mozda mogla nastrat!
5 decki s kvarta bilo je cijelu noc na policiji do negdje 8 ujutro. morali su dat iskaz i rec imena svih aktera dogadaja!! mislim kak je meni receno da je tom branimiru na vrata dosla krim policiaj i odvela ga i mozda bi mogo bit optuzen za pokusaj ubojstva!! ma tak mu i treba!
idiot
i to je sve! ja se nadam da ce se oporavit i da ce sve bit ok!
jer on to nije zasluzio! nasi su svi ljuti Ivan je lud zbog toga! asam matej je prije doalska hitne reko" da bi je samo znat ko mi je napravio!" mislim da je tak nekak Ivan reko!!


pusa!kiss


Post je objavljen 22.06.2007. u 20:43 sati.