Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dvdgornjikucan

Marketing

KONTROLNA PROVJERA

Jučer (21.06.2007), na igralištu NK Udarnik 32 u Gornjem Kučanu izvršena je provjera natjecateljske ekipe DVD-a Gornji Kučan od strane voditeljstva reprezentacije. Treba spomenuti visoke dužnosnike koji su prisustvovali provjeri. Predsjednik HVZ dr.med. Marijan Mlinarić, Načelnik HVZ mr.sig.Željko Popović, Voditelj reprezentacije dipl.ing. Mijo Brlečić, Dopredsjednik GVZ Varaždin g.Mladen Bogdanović, međunarodni sudac ing.Zlatko Orsag i g. Stjepan Biškup.
Nakon par uvodnih,ohrabrujućih rijeći Načelnika Popovića ekipa je pristupila izvođenju vježbe. Nakon 2 odrađene vježbe ekipi se obratio vidljivo zadovoljan Predsjednik HVZ dr. Marijan Mlinarić i poželio puno sreće i uspjeha u Švedskoj.
Na kraju zaključak svih prisutnih da uz dobar i pošten odnos, puno truda i zalaganja u Švedskoj ne smije izostati dobar rezultat. Naravno, na kraju krajeva uza sve to potrebna je i velika doza "sportske" sreće.
Inaće ekipa u ponedjeljak putuje u vatrogasni kamp u Fažanu na završne pripreme. Pozdrav svima koji dolaze u Fažanu i naravno svim vatrogascima Republike Hrvatske.
POZDRAV IZ KUČANA!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 22.06.2007. u 12:56 sati.