Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/billovamalena2

Marketing

žnj! I´m back!! xD

Image Hosted by ImageShack.us

...a sada posveta... za moju najdražu untidyspace...wave Koja je toliko zeljela ovaj post, a ja sam njena dobra vila pa joj se zelja ostvarila... =)
-naravno, ovaj postich je i za sve ostale koji su cekali novi post (malo njih, haha!) kiss

Da krenem... zujozujozujo
Uhm, sta se dogadalo sve ovo vrijeme?

pa da!!!! Danas je zadnji dan skole!!!!!!!! thumbupthumbupthumbup Jupiiiiii!!!!!! smijehsmijehsmijehsmijehsmijehsmijeh
Ehehehe, jaoooooooo.... O__o Bash sam jako hapi, hehehe!! Ne zelim vise ni spominjat skolu, tak mi je dojadila, pa eto... Ocjene su mi tak-tak. Al ja sam zadovoljna zato kaj sam popravila matisu i fiziku na 4, wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! [lud]
Danas sam se posvadala sa nekim akanicama i to zbog neke izjave da Paula nije nista znala zadnji sat. (sto je i istina bang) I onda Anamarija kaze da se ja ulizujem i njoj i profi iz engleskog... Zasto bi se ja trebala njima ulizivat?? Meni i hrv. i eng. idu super i stvarno mi ulizivanje nije potrebno... roflroflrofl
Ma ne zivciram se uopce zbog tog, nit ih ja trebam, a ni ja njima nisam bas neophodna za zivot. yes

A sadaaaaaaaa.... Vijesti o TH-u (o svom zivotu mi se bas i ne da vise pricat, jos cu sam maybe poslije nes malo napomenut)...

1.)Tokići u Švedskoj (Stockholm)...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prijevod: Hey ljudi, imali smo toplu dobrodošlicu u Švedskoj sa puno sunca, ali treba nam malo da se naviknemo na jezik- pa opet trebamo naš loš engleski. Danas smo dijelili autograne i posjetili smo Ikeu, i poslije toga smo jahali soba (haaaa????) i imali smo "knackebrot "(nekakav kao hrskavi kruh, 0__o) ;-). Ne, stvarno, putovanje je bilo super, cool ljudi, stvarno prijateljska zemlja i nas album je na vrhovima ljestica! Sutra cemo biti u Madridu!!

2.) Tokići u Italiji (Milano)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prijevod:Ciao Bella!!
Talijani nam nisu dali da sletimo...
Kontrolori leta su štrajkali (kolko sam skuzila ovaj dio), Talijani to cesto rade, rekla nam je stjuardesa!!

Nas dolazak je isto bio jako stresan, ali je bilo bas cool na "Festival Baru"...

Bili smo sa Start Tv-om tamo da im pokazemo kako sve ovo prozivljavamo. Ovo dalje nis nisam skuzila, al uglavnom ima veze sa nekim najvecim talijanskim Music channelom- kao nes, njihov vozac, i neke kao psovke koje nece ni spomenut. Ma!

Love

Georg, Gustav, Bill, Tom

3.) Tokići u Španjolskoj (Madrid):

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prijevod: Hey Ljudi!!

Mislio sam da ce biti jako vruće, ali kišilo je cijeli dan i nasptupali smo po ovom vremenu na open air-u za MTV.
Koncert je bio nevjerojatan, zabavili smo se, i nasa fan-community je skoro explodirala i bila je ogromna.
Nije kao doma ali...
Da bar mozemo ici na one prekrasne plaze u Španjolskoj,ali nam je raspored prenatrpan. Veceras idemo jesti španjolsku hranu i vidjeti kakav je ovdje noćni život! (isli su u Burger King, haha!!)

Love

Bill, Georg, Tom, Gustav

4.) Tokići u Francuskoj (Pariz):

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prijevod: Danas smo bili sa glazbenim prijanosnikom (nisam bas ziher za ovo) M6 u Parizu. Ovdje je sve nekako turbulentnije nego kod nas doma, ali na kraju onda ipak uvijek sve ispadne... nakako! Poslije smo stalno isli u hotel, i tamo sam "tajno" slikao kasno po noći Eiffelov toranj ! Ako zelite, poslat cu ih vam, oh, nadam se da vam se galeb isto dopada!

5.) Tokići u V. Britaniji (London):

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Prijevod: Bok svima! Non-stop promocije i jos sad na engleskom!!! Dobro, barem djelomicno. Ali je bolje nego sto smo ocekivali. London nam je vise ponudio, i imali smo malo vremena da prošećemo gradom.
Nakon opustanja, gledali smo DVD-ove u sobi. Sada idemo malo ranije u krevet, prije 5 ujutro. Sutra imamo nas prvi nastup na otoku!!! drzite nam fige, (kod Georga nam ne pomaže). Lijepi pozdrav iz UK.


------

I sad, posto twinsi 1.09. slave 18. rodendan, jedna web- stranica je organizirala akciju: Sad... Napišete Billu i Tomu poruku koju zelite, i poslije se sve to njima posalje, i oni to procitaju... Hehehe, ja sam vec napisala... Evo adresa: http://www.tokiofans.com/birthdayproject/ naughty

------

TV pojavljivanja:


Lipanj:

* 25.06.2007 Europe2 TV (France), "Trabendo Session" (recorded 09.05.2007), 20:45
* 26.06.2007 Italia1 TV, Festivalbar (recorded 15.06.2007)
* 26.06.2007 VOX, Stern TV-Reportage (Eine Teenie-Band erobert Europa!), 22.05
* 30.06.2007 VOX, Stern TV-Reportage (Eine Teenie-Band erobert Europa!), 13.30 (relay broadcast)


Srpanj:

* 10.07.2007 VIVA, Vivalicious Style Awards, 21.00

Javna događanja:

Javna dogadanja:


Lipanj:

* 21.06.2007 World Music Day, France

Srpanj:

* 06.07.2007 Terre Neuvas festival at Bobital, France

Rujan:

* 12.09.2007 -dobrotvorni koncert u Hartwall Areni, Helsinki, Finska

Koncerti:

Lipanj:

*nema informacija*

Srpanj:

* 28.07.2007 Almaty, Medeu (Kazakhstan), 20:00

Rujan:

* 03.09.2007 ''Don't tell mama'' concert in Latvia, Arena Riga (1 hour gig)
* 27.09.2007 Moscow (Russia), SK Olympiysky Hall, 19:00

Listopad:

* 14.10.2007 Brussel (Belgium), Vorst Nationaal Hall, 19:30

French Tour
* 10.10.2007 Clermont Ferrand, Zänith d'Auvergne
* 11.10.2007 Lyon, Halle Tony Garnier
* 16.10.2007 Paris, Bercy
* 17.10.2007 Nantes, Zenith
* 19.10.2007 Marseille, Dome
* 20.10.2007 Montpellier, Zenith
* 22.10.2007 Toulouse, Zenith
* 23.10.2007 Bordeaux, La Patinoire
* 25.10.2007 Lilles, Zenith
* 26.10.2007 Amnäville, Galaxie
* 28.10.2007 Nice, Nika
* 29.10.2007 Toulon, Zänith

-budem dodala ak se jos nes bude znalo... =)


----


Image Hosted by ImageShack.us

I da... eh, isli smo u Smiljan!!! uh, koje veselje... *sarkastični govor sa povremenim izljevima bijesa*
Prvo smo se truckali u autobusu... Ja sam sjedila sa Petrom, i pjevale smo Glamorous od Fergie cijelo vrijeme. Kad smo dosli, tam smo malo razgledavali njegovu kucu, LoL, sve puno plazmi i neakvim kompjutora, da je barem moja kuca takva. Ugl, sa strane su bila neka platna i nisi mogao razlikovat zid od platna,i sad, ja da cu se oslonit na zid, oslonim se na platno, i propadnem. Bas sam se lijepo nabila u glavu. Gott, koja sramota! Na svu srecu niko me nije vidio... =))))))
Skuhala sam se, na nekom glupom igralistu su mi kamenčići upali u starke, i bockali me cijelo vrijeme pa nisam mogla normalno hodat, a poslije smo isli gledat FILM!!! Ja sam zaspala. Doslovno. I nasa profa iz njemačkog, kolko sam cula... xD Nikola Tesla je kao imo neke vizije, sta ja znam... Tak mu i treba kad skače sa krova, buahahaha! Luđak.
I kad je to zavrsilo (a ja skupila snage za divljanje) isli smo se "igrat" na neko igraliste pored. Ja, Petra i Lana smo se popele na neko čudo, ko neakva penjalica, ugl, i tam smo ko mala djeca skakutali (nista cudno za mene, ja se ponasam ko da iam 3 godine, haha!), i ludirali se, a ja sam bila u sedmom nebu. Htjela sam jahat nekog konjica, al ga je Hrvoje zauzeo i ja nisam mogla. Popizdila sam. Poslije su se cure slikale. Ja nisam htjela. Tek sam se poslije sjela i tak sam ja na nekim slikama. Katastrofa. Užas. =( Al je zato bilo great u autobusu...

Dovrsit cu post poslije, sutra idem kod bake pa se moram ic spremit i odmorit... Have fun, love ya, KISS!!


Image Hosted by ImageShack.us


Edit:

Hi, evo, vratila sam se od bake. Uf, iam feeling da slijedeca 3 tjedna necu nista jesti. Fascinirajuce je kako su moje bake sretne kad ja jedem. Haha. Ugl, nasla sam jedan intervju s Billom, u kojem govori o svemu i svacemu.... Funny!

Kako bi opisao svoj zivot rock-zvijezde ?

Prvo sto mi dolazi na pamet je nesto kao olujno mijesanje uzbudenja, uzitka, i stresa. Biti na pozornici, upoznavanje fanova ili nastupanje na TV-u, svaki dogadaj donosi malu dozu adrenalina. Zivim zivot kao na brzoj autocesti...I uzivam intenzivno u svakoj sekundi.

Koja ti se privilegija najvise svida u zivotu?

Internacionalni uspjeh Tokio Hotela dopusta mi da putujem po cijelom svijetu. Jucer u Italiji, danas u Francuskoj, sutra u Rusiji... Od jednog otkrica do drugog. To je fascinantan dio mog posla.

Koje su lose strane koje bio htio izbjeci?

Tokio Hotel je moj razlog za zivot. Dajem sve za bend. I zbog tog je moj zivot postao gotovo nepostojeci. Trenuci koje dijelim sa svojima postaju sve rjeđi i rjeđi svaki dan.

Je li lako zivjeti sa slavom?

Uspjeh TH-a je bio toliko iznenadan. Nitko nije ocekivao tako toplu dobrodoslicu. Od jednog dana do drugog, bili smo svuda u casopisima. I tada sam otkrio nemilosrdi mehanizam tabloida...Toliko lazi, traceva, laznih fotki se pojavljuje po novinama. Priznajem da je prvih 6 mjeseci bilo uzasno vrijeme za proci kroz. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na sve to.

Jesi li se uspio rijesiti traceva?

Jednom sam prosao kroz buntovnicku fazu i “Želim sve razbiti” fazu, a zavrsio sam shvacajuci da nema nikakvog smisla da se borim protiv svih tih lažaca i da je bilo besmisleno govoriti istinu jer kad je demantiranje bilo objavljeno, novi trac se pojavio da napravi novi skandal...Na kraju, znam da je izbjegavanje traceva najbolje oruzje koje ce me sprijeciti od patnje. Sada to znam.

Jesi li ikad izgubio kontrolu ispred paparazza?

Imam srece da sam okruzen sa jako obeshrabrujucim tjelohraniteljima. (smijeh!)! I nitko mi jos nije smetao... Jos.. Ali ako bi mi se itko pokusao pribliziti i mrvicu preblizu, nisam siguran da li bih uspio ostati smiren. Totalno bih mogao zavrsiti u tucnjavi s tom osobom.

Kad bi mogao biti normalna osoba za vikend, sto bi napravio?

Poveo bih obitelj i sve prijatelje i svi bi se zajedno druzili u gradu. Mogli bi rucati na terasi restorana negdje gdje ljudi prolaze. Cijenio bih uzitak toga sto sam anoniman... Onda bi mogli ici u kino i u zabavne parkove, na strasne i brze rollercoastere. Isto tako bih volio ici u New York. Volio bih otkrivati taj magični grad.

Koji je najvazniji aspekt tvog karaktera ?

Vrlo sam neovisna osoba. Kad sam bio mali dečko, uvijek sam imao svoj put, bez da ikog pitam. Uvijek sam bio neovisan. Živim život, osiguravam si buducnost, brinem se za sebe, racunam samo na sebe...Uvijek sam zivio s tom filozofijom...

Vjerujes li lako drugima?

Zivot kakav zivim mi ne dopusta da gradim cvrste veze. Uvijek vam treba malo vremena da shvatite kakva osoba stoji pred vam, a kako ja nikad nisam na jednom mjestu dulje od 3 dana, nemam vremena da shvatim mogu li vjerovati toj osobi ili ne. Pa mogu vjerovati osobama koje dobro poznajem.

Kome govoris svoje male tajne?

2 su osobe koje znaju sve o meni: Tom, moj brat blizanac i Andreas, moj najbolji prijatelj. Imam simpatije i postovanje prema puno ljudi kao npr. prijatelji ili neke profesionalne veze-ali uvijek drzim odredenu distancu

Kad si zaljubljen, skrivas li svoje osjecaje?

Pa, sve ovisi o situaciji... Ako se zaljubim u curu za koju mislim da imam 0 sanse da budem s njom (To je nemoguce, LOL!), necu reci nista. Jos uvijek imam svoj ponos. (smiješak). Ali ako su osjecaji obostrani, otvorit cu svoje srce bez opiranja. Ne bojim se reci "Volim te".

Kakav si ljubavnik?

Ja sam brižan, strastven, posesivan, nevjerojatno romantican isto. Kad sam zaljubljen, svje je uvijek "fusional" (ovo nisam znala kaj znaci, sry!).Trebam biti kraj svoje ljubavi svake sekunde, osjecati je kraj sebe, dijeliti sve s njom. Nazalost, ovo nisam dozivio vec 2 godine.... (a sunce mojeeeee.... =()

Koja je tvoja glavna zavodnicka metoda?

Jako sam otvorena osoba, uvijek razgovaram s ljudima na spontan nacin, bez manira. Ovakav nacin kontakta uvijek oraspolozi ljude.... (Uf, takva sam i ja, hehonja! =)

Koja je tvoja tehnika da dobijes sto zelis?

Kad mi je stvarno stalo do necega, jako je lagano: Samo razmisljam i pricam o tome dok ne dobijem sto zelim. (smijeh). Kao malo dijete, ponasam se pristojno i slatko prema svima. Prolazi kao šarm! (Ovaj dio me podsjeca jos na nekoga, khm... Haha!)

Nekada moras dobiti "ne" kao odgovor...

Oprezno, jako sam tvrdoglav, ako dobijem "ne", mogu provoditi dane i daneu nadi da dobijem zadovoljštinu. Priznajem da nekad dobijem zlobno odbijanje… I tada sam ljut i u uzasnom raspolozenju…(smješak) (Khm opet!)

Koji je najgori savjet koji si ikad dobio?

Bilo ih je puno. Sjecam se jednog od mog prijatelja s kojim sam kupovao. Uspio me nagovoriti da kupim jaknu koju je on smatrao “nevjerojatnom”. Ta jakna je zapravo bila jeftina sala, kao odvratna raznobojna perika...Ne znam sto mi je bilo taj dan, vjerojatno sam bio usred moje tinejdžerske krize i falilo mi je "bearings" (opet ne znam kaj je to!!)...(smijeh)

Adolescencija...? Kakve uspomene imas na to?

Pa tijekom puberteta, izmedu pristica i fizickih promjena, ne osjecas se bas dobro. Sjecam se da je moj stil bio smijesan, moja odjeca odvratna, kosa mi je bila katastrofa a moja ljubavna iskustva su bila uzas. Adolescencija je faza kad se trazsi i isprobavas toliko stvari prije nego sto se zaista nades.

Sa 17, vec si zavrsio s time?

Zivot sa bendom me automatski stavio u svijet odraslih. Moram rijesiti probleme bez pomoci roditelja i suociti se sa obvezama cudnim za decka mojih godina. Bez da sam shvatio, napustio sam svijet adolescencije malo ranije. Svejedno, ne sprjecava me da radim budalaste stvari i da se ponasam kao pravo dijete ponekad.

O kakvim budalastim stvarima govoris?

Male svakodnevne stvari...Presmijesne da uopce govorim o njima...Ne bih zelio osramotiti druge. Tom, Gustav & Georg mi ne bi oprostili da kazem bilo sta o tome(namiguje!)...

>I pliz, ako cete vec uzeti intervju ili prijevode razglednica, recite da ste ga uzeli od mene, jer sam se fakat potrudila oko prevodenja i svega, pa eto... <

bWAH. ViDi, nasla sam par fotki moje SoBiCe (<333), pa Da STavIm... HeHHHHHHHHeee... =)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ---- zid kraj kreveticha
Free Image Hosting at www.ImageShack.us----zid iza vrata...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us----1. dio zida iza kaucha
Free Image Hosting at www.ImageShack.us----2. dio zida iza kaucha...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us---- vrata
Free Image Hosting at www.ImageShack.us---- dio regala
Free Image Hosting at www.ImageShack.us---- strop (1. dio- slikano prije 2 minute)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us---- strop (2. dio- isto slikano prije 2 minute)

I da! upravo sam saznala da ce TH 14.07.2007 vjerojatno nastupati na Eiffelovom tornju (!?), VJEROJATNO!!!! To jos nije sigurno i ne zelim siriti dezinformacije, al... za svaki slucaj. pa ko ide u Francusku... =))))

Sad idem, i sry kaj nisam stavljala tak puno slikica, jednostavno mi se ne da (al zato u boxu ima novih avatara). Ma valjda kuzite... Also, pusa svima!!


Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 21.06.2007. u 22:10 sati.