Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

Rezultati i kritike

Jedino je Mattea poslala strip pa ona pobjeđuje. Nismo je diskvalificirali iako je strip mnogo gej jer bi onda sve palo u vodu. Ali strip također neće biti objavljen na ovome blogu jer se čvrsto zalažem za zdrav život. Daklem, čestitam Mattea, šalica slijedi kad se idući put vidimo.

Nadalje, stigle su i prve stručne kritike za "Tibor - sharpovac dobra srca". Veliki Darko Macan ga je ocjenio kao "...jedan posve zanimljivo smišljen iako nestrpljivo i površno nacrtan strip. O skinheadima. Vrijedi pogledati."
Ovim putem zahvaljujem gospodinu Macanu na ovoj ocjeni, trudit ću se da crtež bude na višoj razini ubuduće. Od sad dragi čitatelju, idemo samo na bolje! thumbup

Uspio sam naći web stranicu sa dostatnom količinom meni jednog od najdražih stripova. HOGAR STRAŠNI! party Nadam se da nikom ne moram posebno predstavljati ovo remek-djelo.

Ostaje još da vam ostavim link na dvadesetčetvrti nastavak i najavim da od 27. kreće Tibor specijal - 3: tučnjava u šumarku kraj rijeke. To je ona parodija na film 300 o kojoj sam vam pričao. U biti, 27. i 28. nastavak su jedan mali prolog koji nema veze s radnjom filma, daklem sama parodija kreće od 29. nastavka.

Ajd bok.


Post je objavljen 20.06.2007. u 12:21 sati.