Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minizvijezda

Marketing

Boookić!!!

Sve je super i sve je za pet!! Sve je divno!! Ljeto nam se vratilo uvouvouje!!!!! Jutros sam bila na moru i imam osjećaj kao da se nikad nisam ni prestala kupat!! A more toplo, sunce me grije, mi se bućkamo, plivamo, ma raj!! A već su plaže pune sve u 16!!! Jedva čekam sutra ujutro opet ić!! A sad kad mi mama ode u Moskvu bit ću više sama pa ću po cijele dane visit na plaži!!!!
I ja i Marijana ponijele lak za nokte na plažu kao da ćemo mi u međuvremenu lakirat!!! I zbilja, nalakirale mi i ispružile se preko šugomana kao dok se lak ne osuši!! Ja nabila kapu, naočale, čitam novine, baš mi lijepo ugodno, rashladila se, kad najednom ona krikne! Neki čovjek zgazio ju je!!! I razmazao cijeli lak tako da je izgledala krvavo!! Ona pošizila! A jadan čovjek se ispričava, žena mu prigovara! A Marijanu nakon bijesa uhvatio stid kako će ovakva po ulici! I još bila u japankama! Ali ni to nije sve! Ja vam kupila sokić na slamku i lagano ja putem pijuckam kad od iza neki tip zaleti se biciklom u mene!!! I meni skoro slamka u usta! Zagrcala sam se i počela kašljat, skoro sam se ugušila!! A haljina mi polumokra!! Nisam niti željela slušati njegova ispričavanja!! Ko mi kaže da to nije napravio namjerno!!! I tako smo vam mi ispokakane došle kući!!!
Ovaj tjedan mi škola popodne, a meni se ne da! Nevjerojatno je vruće kad idem, ne mogu više! A bude li iduće godine do srpnja ja ne znam kako ću ja to! Ma mi ćemo prosvjedovat!
Pusa od Tanjushke!
smijehsmijehpartyludkisskisskiss

Post je objavljen 19.06.2007. u 23:31 sati.