Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

2007 DRAFT WITHDRAWALS: Hibbert, Rush, TOMIĆ...WORKOUT: Andrić u Milwaukeeju...


Image Hosted by ImageShack.us
DUBROVNIK, CROATIA: Home of the best Croatian Big Man..


Dakle,

Posredsvom kolega Pakraca (Superkošarka) & Iggypopa (nba.blog.hr) došao sam do informacije da je Ante Tomić odustao od NBA Drafta 2007!! Iako informacija još nije u potpupnosti provjerena, neki neimenovani izvori špekuliraju da su našega Antu zadesile brige srodne onima high-projected-lottery-picka Kevina Duranta koji se preplašio natjecanja u dizanju utega s vršnjacima..

One thing is for certain: It's not as deep a draft as it was before likely first-rounders in Georgetown's Roy Hibbert, Kansas' Brandon Rush and Croatia's Ante Tomic withdrew for various reasons. - Chris Ekstrand, SI.com


No, bilo kakve paralele između Tomićevog odustajanja i odustajanja njegovog ex-kolege MTomasa 2005., at this very moment barem iz moje perspektive izgledaju neutemeljeno. Radi se o totalno drugačijem profilu igrača, backgroundu, upsideu, manageru i ostalome..



PIŠI MI BRATE...MUZIKA, STOPPP!!


Kada bi Dubrovačka republika imala svoju repku vrlo vjerojatno bi kotirala bolje nego Dubrovačka pomorska flota nekada. Pozdrav mom frendu Divu iz Pule, ali ga moram izvijestiti da je informacija koju je zaprimio od Lukše Andrića u Ciboninom passageu netočna. Naime, naš će se Div iz Dubrovnika umjesto na odmor na more, otisnuti put Velikih jezera, u krajeve gdje je nekada vladao nepobjedivi komadant Mark, a danas vlada komadant Markota a.k.a. Gotovina..

Ipak za vjerovati mu je kada kaže da se vraća around 30.06., nakon što eventualno bude izabran u drugoj rundi Drafta. Neke NBA franšize, u trenucima dok nisu u nedoumici tko je Br.1, već aktivno pripremaju svoje fanove na eventualno Andrićevo prisustvo:

Luksa Andric (Luke-SAH Anne-DHREE-CH)


Andrić kao back-up Odenu & Aldridgeu?? Why not???

Kruh gladnima, Voda sitima!!

Muraya
NBA.BLOG.HR




Post je objavljen 19.06.2007. u 07:05 sati.