Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tabloid

Marketing

LAŽI 'MARKETINGA' T-MOBILE, NEPISMENOST LEKTORA VEČERNJEG LISTA

Kako se Republika Hrvatska gospodarski podigla na pljački i veleizdaji, odvratno ponašanje T_COM-a, koji je monopolist, prelaze svaku granicu tolerancije.
Takko su pretplatnici uz račune po veličini kojih se naplaćuje i pogled na mobitel, došla je senzacionalna ljetna ponuda 'samo za postojeće korisnike' koji su mogli produžiti svoj važeći ugovor na dodatna 24 mjeseca i tom prigodom ostvariti pravo na nabavku telefona Sony Ericssonu K800i za 98 kuna!
Naravno, posrijedi je ČISTA LAŽ, jer su mi lijepo objasnili u glavnoj prodavaonici usluga i mobitela T-Mobile u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, da je 'valjda po tekstu reklame jasno da samo oni koji ne koriste mobitel imaju pravo na gorenavedeni mobitel'.
To nigdje ne piše, štoviše. Onda su mi odgovorili da se to 'valjda podrazumijeva'.
Eto poklona i prigoda za vjernost T-Comu kojeg smo se svojedobno bez ikakova razloga, osim da dokažemo kako 'država ne može dobro upravljati', odrekli za par škuda.

U Večernjem listu od 19.lipnja o.g. u članku 'Poljaci uporni u blokadi Ustava', novinar(čić) i lektor(čić) ovako pišu:
'Postoji opća volja za kompromis - nadovezao se....'
To su valjda nepismeni predstavnici novosadskog pravopiosa u kojem ne postoji deklinacija i padež dativ (za kim,čim- za kompromisom).

S treće strane Vlada RH, koja smrdi od Sandera, lopova,lažova i vjerojatno veleizdajnika hrvatskih interesa, tajnu akciju o kojoj nisu imali pojma, a koja dokazuje njihov kriminal, kao i onaj prethodnih tzv. vlasti, tumači uhićenje trojice čelnika Fonda za privatizaciju koje su oni ostavili 'uspjehom ove vlade i dokazom da pravna država funkcionira'.

Idem se pod hitno ispovraćati!


Post je objavljen 19.06.2007. u 13:57 sati.