Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/panonskimornar

Marketing

Prva dva je najteže...

Moja kći danas puni dva mjeseca. Eto koliko sma u međuvremenu stigao do bloga. Nije da nisam želio pisati i o njoj, i komentirati stvari koje su me privukle/naljutile/zaintrigirale, ali jednostavno se ne stigne.

Dakle, vedrana je rođena 19.04.07 u 9:06 ujutro, teška 3150 i dugačka 52 cm. Prvih tjedana se nismo naspavali ni mi ni ona, ali sad ima sjajan ritam ejdenja i spavanja-spava praktično cijele noći i dobar dio jutra nakon hranjenja. Sisa, i u prvih mjesec dana dobila je 1200 g.

Sada se počela i smijati, brbljati i gledati okolo, osobito voli ljubičaste stvari.

Petar je oduševljen sestrom, obavezno joj se javlja kad stigne iz vrtića, svremena na vrijeme traži da ju nosi i drži na krilu, već joj je poklonio neke svoje igrače. Puno znači dobra priprema.

Mama se fantastično oporavila od carskog, kojeg na žalost nismo uspjeli izbjeći, već je drugi dan hodala. A usprkos osoblju uspjeli smo započeti dojenje već prvog dana (pa nemojte, pustite ju da se odmori, itd, itd). Eh, o tome bi se moglo pisati...

N, u svakom slučaju, bucka je već dobila i podvoljak, i okrugle obraze, ja sam se vratio na posao i već mi se smiješi prvi dio godišnjeg. jedva čekam. napokon će auto na servis, a ja ću srediti terasu, pokosti travu i oplijeviti cvjetnjak (nadam se).

upravo mi ej javljeno da moram ići raditi tuđi posao (damumajkudamujamajku). Čitamo se.

Post je objavljen 19.06.2007. u 10:12 sati.