Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

Završeno 3. kolo 2. kupa HVZ-a



Pod pokroviteljstvom Hrvatskog Sabora i Grada Ivanić-Grada, te supokroviteljstvom Hrvatske Vatrogasne Zajednice i Vatrogasne Zajednice Županije Zagrebačke, održan je 10. Memorijal Gjuro Stjepan Deželić koji se boduje za kup Hrvatske Vatrogasne Zajednice.

Na sportskom parku Zelenjak nastupilo je 95 ekipa u sve četiri kategorije

DVD Virje prisustvovalo sa svojom standardnom postavom na 3. kolu kupa HVZ-a Gjure Stjepan Deželić. Okupljanje u DVD-u u 8h uzimanje osobne opreme i put Ivanić Grad-a.
Malo traženja stadiona po Ivaniću ali uz pomoć dobrih ljudi i taj problem se rješava. Sparkirali smo kombi kraj stadiona u debelu hladovinu i evo takmičenje je započelo, znači stižemo baš u pravi čas. Prijavak ekipe u 10 i 30 po programu i nastup u 10 i 45 na stazi 2.
Nismo baš bili zadovoljni opremom na stazi (usisnim cijevima) koje nisu bile u skladu sa drugim stazama znači natjecateljske ne armirane nego radne armirane ali što je tuje. Iz Pravilnika za vatrogasna natjecanja izdanom u Zagrebu 2005 g. stoji na stranici 27 točka 1.2. Oprema za izvođenje vježbe s VMŠ "Na natjecanju gdje se nastupa na više staza, oprema na svim stazama za istu klasu mora biti istovrsna, od istog proizvođača".
Dečki su se malo uplašili kada su vidjeli takve cijevi sa kojima ne vježbamo već dvije godine baš iz tog razloga ih je primila panika. Vježbu smo odradili za katastrofalnih 40,40 s a štafetu otrčali za 59,69 s što je bilo dovoljno za 15.-to mjesto i za osvajanje jednoga boda za ukupni poredak u kupu HVZ-a!

Ovim putem želim čestitati svim pobjednicima kao i organizatoru u nadi da če ovaj propust do idučeg susreta popraviti


Postignuti su slijedeći rezultati:

Poredak sa natjecanja
Osvojeni bodevi
Ukupni poredak u kupu

Post je objavljen 18.06.2007. u 12:38 sati.