Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/amaterskalobotomija

Marketing

Nedjeljom u 18.50

Prva tema danas je događaj na finalu košarkaškog prvenstva Hrvatske, u Draženovom domu u Zagrebu. Finale je naime odgođeno za danas, i to nakon što je neki neimenovani HTV-ov "profić" isključio brojač vremena za napad. Dotični brojač inače odbrojava 24 sekunde, koliko smije trajati napad jedne ekipe. Sva prepucavanja i natezanja koja su nastala nakon toga ne bih komentirao jer su svojstvena većini popularnijih sportova u Hrvatskoj, ali ne mogu ne nasmijati se osobi (ili osobama) odgovornim za kvar, koje su očito radile po principu "prvo pokvari, a onda pitaj čemu to služi". Ako je to uopće bilo slučajno...

Nadalje, sigurno ste primjetili temu koja je danas sigurno jedna od najaktualnijih u većini medija. Radi se o trenutnoj situaciji u Hrvatskom Fondu za privatizaciju, gdje se nekoliko osoba na visokim položajima toliko oduševilo privatizacijom državne imovine da su nastavili sa "privatizacijom" privatne imovine. I to svoje.

Naravno, usljedila je velika medijska hajka, dok je premijer raspustio Fond. Možemo se pitati da li je to učinio svojevoljno, ili mu je to ipak prišapnula Slovenska tajna služba SOVA koja ga izgeda prisluškuje već neko vrijeme. Priča se da će u znak odmazde od sada na dalje hrvatske tajne službe prisluškivati svih 14 pretplatnika slovenskih GSM operatera.

Zadnja točka današnje emisije ipak će biti neviđeni skandal na koncertu hrvatske domoljubne estradne zvijezde M.P. Thompsona, koji je odgođen kao posljedica nevjerovatne zločinačke zavjere komunista, EU, CIA-e, KGB-a, bivše UDBE, mafijaških organizacija, vodoo kultova, afričkih šamana te indijanskih vračeva koji su udruženim snagama izazvali teške pljuskove nad Zagrebom i tako onemogućili izražavanje hrvatske domoljubne misli... Šuška se da su isti subverzivni elementi surađivali sa organizatorima ROKAJ Festa na Jarunu, omogućivši im održavanje festivala unatoč pljusku posuđivanjem nevjerovatno sofisticirane tehnologije zvane šator.


©Cipal TV 2007.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 17.06.2007. u 18:50 sati.