Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/motosusreti

Marketing

Moto klub born with stule Vukovar

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

-Osnovan od skupine entuzijasta u travnju 2006 godine.
U sedmom mijesecu 2006 godine ostvaren jedan od boljih moto susreta
u Slavoniji pa i šire.
Klub broji 43 člana,a od toga broja je desetak aktivno i doslovno živi za klub. Uz naš logo (born with style)članovi tako i dišu,sav im se svijet vrti oko motociklizma.
Nakon susreta klub je prisutan u svim društvenim aktivnostima grada Vukovara te je prepoznatljiv brend grada heroja .
Klub je višenacionalan u kojemu ima od branitelja do različitih zanimanja i profesija i u svemu tome ih sjedinjuje ljubav prema motociklizmu.
Klub ima i svoje počasne članove od kojih su neki saborski zastupnici-g. Petar Mlinarić u klubu zvan Čika Pero bez kojega nebi mogli ostvarit mnoge projekte od moto party-a pa do klubskih prostorija te mu i ovim putem zahvaljujemo.
Klub je u osmom mijesecu bio prisutan u medijskom projektu -kravata oko Hrvatske-,Jutarnjeg Lista kao i medijskog pokrovitelja HTV-a.
U tom vremenu svoga postojanja klub je obišao mnoge druge moto klubove kao i moto susrete od Sinja,Omiša,Splita Imotskog,Popovače,Slatine,Batine Županje.
Klub je pobratimljen sa klubom iz Imotskog-IMOTSKI SOKOLOVI-.
Trenutno klub je u potrazi za jakim sponzorom koji bi ga pratio u svim aktivnostima,posebice u novom projektu.
Klub je dobio prostorije od uprave Borova koje su ratom devastirane,te smo u potrazi zabilo kojom vrstom pomoći da bi te prostorije osposobili za uporabu.Tranutno se sastajemo po kućama aktivnih članova gdje održavamo sastanke.Plan nam je da kada se obnove prostorije u njima počne sa radom kafe bar koji bi radio preko cijele godine te otvoreni kamp za sve bikere koji prolaze ili žele doći posijetiti Vukovar,te vikend party-e za okolicu Vukovara.
U tim prostorijama bi bio otvoren i salon moto kuće one koja bi nam pomogla u obnovi prostorija.
Pored kluba je u planu i izgradnja piste za street race što bi privuklo mnoge poklonike motociklizma da dođu.
Ovogodišnji moto susreti 26-29 .07 .2007 4 dana biti će puno veći i sa puno sadržaja od kojih za sada možemo izdvojiti dogovorene programe kao-- Stunt rider Angyal Zoli drugi u europui sa svojim show programom 10 go go plesačica koje će da plešu na 3 podija četvrtak je Slavonsko veče gdje ćemo da naše goste ugostimo sa slavonskim specijalitetima od fiš paprikaša čobanca pečenog šarana i dosta vina iz našeg kraja navečer će svirati tamburaši Članovi našeg kluba biti će na raspolaganju gostima sa svojim motorima da ih provedu po Vukovaru i okolici sve do Iloka da ih upoznaju sa povijesti Vukovara.Imati ćemo 3 velika šatora kamp za kampere tuševi panoramski letovi avionom peći će se kao i prošle godine ograman volrock koncert u subotu navečer to još tražimo grupu .Nadamo se odzivu i prijatelja bikera iz Slovenije ulaz je free Bitna stvar je da ce biti dobro jelo piće djevojke i motori što još više treba za jednog bikera.Prijatelji bikeri primite srdačan pozdrav od članova motokluba Vukovar


Post je objavljen 17.06.2007. u 16:44 sati.