Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ambitiousgirl

Marketing

Strah je vrag!

mmmmmm.... papam čokoladu i ne moram mislit na ove siiilne kalorije koje unosim u sebe...hehehe... nije da se hvalim..samo vas pravim ljubomornerofl

šta sam ono htjela reći...aha... STRAH!!! Strah je vrag, najgori prijatelj i nairacionalniji osijećaj na svijetu. on nas sputava u mnogim životnim situacijama, daje nam krivu sliku o mnogim stvarima, zbog njega je svatko bar jednom u životu napravio pogrešku koja će ga na neki način cijeli život pratiti.

ljudi se danas svega boje, a ništa ne rade da si život urede tako da se nemaju čega bojati. bojimo se da nećemo imati novaca sutra, da ćemo dobiti otkaz na poslu, da ćemo dobit 1 u školi, da će nas partner ostaviti, da nećemo imat šta jesti.....bojimo se starosti...bojimo se mladosti, bojimo se da će netko reći da smo ružni i glupi.

a nismo ni svjesni koliko nas naši strahovi sputavaju u životu, i koliko smo toga lijepoga propustili zbog naših strahova.

svatko ima svoje strahove, ili pak komplekse, što može biti povezano... ja ponekad imam komplekse zbog mog izgleda...što se pretvara i u strah .... što mene spotiče mnogo puta u životu..i svjesna sam da to nema smisla pošto svi govore suprotno od onog što ja mislim za sebe i svoj izgled...ali ja si nemogu pomoći.. što mislim da je najteži stadij straha.

kada bi barem svi na vrijeme shvatili da trebamo biti sigurniji u sebe i koračat kroz život s puno samopouzdanja i vjere u same sebe.... bez straha za lošije sutra, živi danas, budi odgovoran i dosljedan, i tako si osiguraj bolje sutrayes


evo jedna predivna pjesma za sve
vas...govori sve...




Post je objavljen 15.06.2007. u 17:04 sati.