Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deska

Marketing

niš posebno

Eto krenuo ja pisat nešto jer već nisam dugo. Misle svi sad će nešto pametno, nije dugo pisao pa ima materijla. NE Suprotno. Nemam ideje o ćemu da pišem faks me obuzeo, samo gledam tekme na TV i idem na faks tu i tam neke radim(kosim travu di stignem) a drugo ništa.
Došao sam u fazu kad želim nešto reć al nemam kaj, jednostavno mislim da moje pisanje nema smisla ni koristi. Tak da ne ću ništa napisat, jednostavno ostavit trag-post. Eto sve piše u novinama i nalazi se u dnevniku tak da nemam ja kaj mljet oko toga. Svijet ide svojem kraju i usput uništava podatke nadmorske visine. Razina mora se diže tak da će Sljeme uskoro bit niže tj. imat će manju nadmorsku visinu. To bi moglo bit nezgodno za geodete koji računaju nadmorsku visinu i rade karte.
Glavno da se rulja u Zagrebu svaki Božji dan gužva u svojim autima na naftne derivate i to naravno po 1 u svakom autu. Tak da se 100 ljudi vozi u cirka 90 automobila i napravi kolonu od par kilometara. Možda si misle za klimu: nek ide dok ide.
Kad stane gotovo. Kapitalizam je jači od ozona i moglo bi se reći od borbe za preživljavanje. Nek se troši, to je bitno.
eto to je sve od mene

NIŠTA NIJE SVETO, SVE JE BRUTO I NETO, SVE JE ZABAVA !!
Hladni pivo-band

Post je objavljen 13.06.2007. u 21:01 sati.