Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magicdragonlady

Marketing

Tange i ostalo smanjivanje odjeće

Danči me je malo natjerao na razmišljanje svojom sličicom o gaćama kroz stoljeća…

Stvarno ide doba kad imamo sve manje i manje odjeće na sebi. Ne mislim samo da se gaćice smanjuju, sve se smanjuje. Nekad su majice bile vrećaste i dugačke, danas ne mogu biti uže, kraće i dekoltiranije. Ljeti je moderno umjesto majice nositi samo gornji dio kupaćeg.

Suknje jedva pokrivaju onu stvar. Moram priznati, jesam žensko, ali stvarno mi nije jasno kako te cure igdje sjednu a da cijela terasa ne vidi gaćice?

Cipele koje su bile zatvorene, sada elegancija ide do te mjere da imaš samo jedan remen koji ti služi da sandala ne padne s noge.

A o gaćama da ne pričam… Ljubiteljica sam tangi, imam ih svih boja, i s čipkom iI bez, i pamučne i svakakve… jedino kad nosim dublje gaćice je kad su oni dani u mjesecu.

"DRAGI, izgleda li mi stražnjica preveliko u ovim hlačama?", pitanje je s kojim se suočava svaki muškarac koji vjerno prati svoju dragu u kupovinu. Više ne trebaju na glas i što uvjerljivije govoriti "Nikako" jer je sve više traperica namjenjeno upravo ravnomjernoj raspodjeli veličine tog obožavanog dijela tijela. I to je primer kako se hlače smanjile i stanjile….

Za kraj jedna pričica:

Ubila muža tanga-gaćicama

Amerikanka Sara Martin je, u želji da iznenadi muža, kod njega izazvala zastoj srca i smrt. Sara Martin, teška 150 kilograma, želeći da iznenadi muža, obukla je tanga-gaćice, od čega je njemu zastalo srce. Policija je trideset osmogodišnju Saru, zbog sumnje da je izvršila ubojstvo, zadržala u pritvoru. Policajac Robert Cannon je izjavio: „Nemojte mi govoriti da nije bila svjesna kako je grozan pogled na njenu stražnjicu. Osim toga, znala je da njen muž ima poteškoće sa srcem. Ako pitate mene, radi se o planiranom ubojstvu”. Kada je policija stigla na mjesto događaja, Marcus Martin je ležao na leđima, deformiranog lica i očiju velikih kao golf-loptice.
„Očigledno je video nešto što nije smio. Kada smo ušli u kuhinju i ugledali ženu kako plače, znali smo što je to bilo”, rekao je policajac i dodao da su udovicu ljubazno zamolili da obuče hlače.
„Samo sam htjela seks”
Sara Martin smatra da su policajci bili bezobrazni i da ne zna zašto su je uhapsili. „Marcusa sam samo željela iznenaditi za našu osmu godišnjicu. Možda sam malo pretjerala, ali nisam ga htjela ubiti. Samo sam htjela da malo oživim naš seksualni život jer već nekoliko godina nismo imali spolne odnose. Mom mužu su smetali moji kilogrami”, kaže ona. Kao dokaz da se nije radilo o ubojstvu, Sara Martin je policiji dala video-kasetu na kojoj je snimila iznenađenje koje je napravila.



Pa sad vi meni recite, kako ćemo izgledati za jedno 10 godina, hoćemo li imati išta na sebi, možda samo body painting, ako i to?????


Post je objavljen 13.06.2007. u 15:42 sati.