Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pzba

Marketing

Na nuli inspiracije.

Evo, ne znan ca bi pametnega napisa. Sa zakasnjenjem javljam kako je nas lokalni nogometni klub Pazinka, izborio prvo mjesto u 2. Zupanijskoj ligi, te je tako uspio izboriti i prolazak u 1. Zupanijsku. Svaka cast igracima, napokon da i oni nesto uspiju.
No necemo sada o sportu.
U zadnje vrijeme se puno dobrih stvari desava, recimo sve se vise blizi kraj skole (sto se tice srednje). Jer za nekih od prilike 2 sata imam pismeno iz mature, a drugi tjedan ocekujem i usmeno. Tako da ako prodem (sto sigurno hocu) patnjama u GSSJD Pazin je napokon dosao kraj.
Jednako tako krenuo sam u auto skolu sto mi se apsolutno ne da, jer ipak sam ja vjeran bicikli. Navodno imamo i nekakav bend, imali smo par proba, napravili par pjesmi (koje nisu tako lose, ali su svejedno lose), ime jos nemamo i uvijek se napijemo. Nema boljeg benda od naseg!!! U zadnje vrijeme dosta slusam HC bendove kao sto je Nulla osta, Sottopressione, Declino, Tutta Forza (kako se to vec pise) i sl.
Evo kako nadolazi ljeto blize se i koncerti, a onaj koji se mozda najzeljnije iscekuje je Monte Paradiso, jer po glasinama koje sam cuo bit ce dobri bendovi. Conflict (dobro sad su smece, ovaj zadnji album je fulada totalna), Mob 47, Patareni, neki spominju i Discharge. Uglavnom uvjek rade ic na monte paradiso nego na ono smece od Viva la Pole.
Uglavnom, evo jedan dobar tekst koji sam napisao pred par minuta, par spotova i uzivajte.

For skins and Punx unite!!!


Novac

NJEGOVA JE MISIJA
UNISTITI ZEMLJU
NJEGOVA JE MISIJA
POBITI LJUDE
DILJEM SVIJETA
JER NOVAC

NE BIRA ZRTVE
NE BIRA METODE
PATNJE I BOLA
DISKRIMANICIJE
LJUDI DILJEM SVIJETA

A ONI KOJI GA IMAJU
SVE STO ZELE
BEZ TRUDA DOBIVAJU
SVE STO IMAMO PICKE
BI PRODALE
SAMO DA ZARADE
NESTO SITNO JEBENOG NOVCA

NOVAC JE SREDSTVO
ZA UBIJANJE
NE BIRA ZRTVE
NE BIRA
CILJ MU JE SAMO
DA UBIJA















Post je objavljen 13.06.2007. u 13:46 sati.