Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luxuriousharajukuworld

Marketing

Novi singlovi: Nelly Furtado, Enrique Iglesias, Vanessa Carlton, Avril Lavigne + Rihanna & Mary J. Blige

Image Hosted by ImageShack.us

MTV je nedavno potvrdio da je remix verzija pjesme "Do It" zadnji singl Nelly Furtado sa aktualnog albuma "Loose". Pjesma je snimljena i smiksana u studiju sa Justinom Timberlakeom i Timbalandom.

Image Hosted by ImageShack.us

Nakon singla "Do You Know? [The Ping Pong Song]", Enrique će sa svog novog albuma kao drugi singl objaviti pjesmu "Push" na kojoj gostuje reper Lil' Wayne. Enriqueov album "Insomniac" izlazi 12. lipnja.

Download ~ Push (feat. Lil' Wayne)

Image Hosted by ImageShack.us

Američka pjevačica Vanessa Carlton, najpoznatija po svom hitu "A Thousand Miles" iz 2002. godine, nakon tri godine odsutnosti sa glazbene scene, ove godine objavljuje novi treći album. Album će se zvati "Heroes And Thieves", a izaći će 9. listopada. Prvi singl s tog albuma je pjesma "Nolita Fairytale" koji je već procurio na Internet, a 17. srpnja biti će poslan na američke radio-postaje.

Download ~ Nolita Fairytale

Avril Lavigne nedavno je snimila spot za drugi singl sa svog novom albuma "The Best Damn Thing". Riječ je o pjesmi "When You're Gone", a Avril je i prije najavila da će ovaj spot biti drugačiji od njezinih prethodnih, jer, kako kaže, nikada nije snimila nešto ovakvo. Pjesmu su napisali Avril Lavigne i Butch Walker, a spot je režirao Marc Klasfeld.


Avril Lavigne - When You'Re Gone [Premiere]
Uploaded by Mehidi


Image Hosted by ImageShack.us

Rihanna "ukrala" Umbrellu od Mary J. Blige?

Rihanna trenutno dominira glazbenim ljestvicama i obara rekorde svojim hit singlom "Umbrella", koju je navodno prva htjela snimiti Mary J. Blige. 19-ogodišnja Rihanna uspjela si je osigurati tu pjesmu tako što je uvjerila autore teksta "Umbrelle" da joj je daju njoj, umjesto Mary J. Blige. "Svaki autor pjesama bio bi presretan da Mary pjeva njegove pjesme, a ja sam se samo molila da ju daju meni. Bila je savršena za mene - imala je taj zapadno-indijski stil. Kada sam vidjela jednoga od autora te pjesme na dodjeli Grammyja, prišla sam mu i rekla: "Umbrella" je moja pjesma. Vjerojatno je mislio da previše navaljujem i samo se nasmijao. Ali nisam se dala pokolebati i dalje sam nastavila po svom: Ne, ozbilno ti kažem! Želim "Umbrellu"! Dva dana kasnije saznali smo da je pjesma moja", izjavila je Rihanna.


Post je objavljen 12.06.2007. u 21:28 sati.