Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Željko Kekić u razgovoru za Radio Mrežnicu o tajni uspjeha Josipa Perkovića


Vlasnik Radija Mrežnice Željko Kekić


Željko Kekić, predstavljen kao bivši suradnik Josipa Perkovića u dva sistema, govori 16. studenoga 2005. u emisiji Briefing na svome radiju o Tuđmanovoj zahvalnosti što mu je Perković pomogao da osvoji vlast, ubojstvu Ante Paradžika, Milenku Filipoviću, Tvrku Pašaliću, Gojku Šušku, Željku Žganjeru, Josipu Boljkovcu, Josipu Manoliću, Vladi Gotovcu, Marku Veselici, Božidaru Spasiću, Dobroslavu Paragi, Carli Del Ponte, Anti Nobilu...


UPDATE SA HOBOTNICE:

Kekić otvara oči javnosti, koja nikako da progleda, jer nesmije, zbog SDB-ovih lešinara koji upravljaju iz sjene političko - nojevskim estabishmantom u HR, a Peratovic je to dobro povezao sa tematikom i trenutnom situacijom.
Naravno da ce mu dežurni udbaši odgovoriti na ove poruke, jer ih ovo itekako ometa. Tako se moglo čuti, kako se kadroviralo i TKO je kadrovirao, što je vrlo interesantno, obzirom na ''saradnike'' koji se pojavljuju u neobjavljenim dosjeima.
Ako se sazna i izloži, koliko je drug Perković bio involviran u istrage oko ratnih zločina, to će ujedno sadžavati dio odgovora, kolika je njegova paraobavještajna hobotnica jaka, i koliko su HR službe šuplje, odnosno povezane u inkriminiranim radnjama. Naravno da o ovoj tematici ima već utvrđenih činjenica i podataka, a uz dodatno informiranje, kod njihovih starih pajdaša po struci, mislim da ćemo i ovoj trakavici stati u kraj.
Također postoji određena dokumentacija, koja povezuje neke događaje koji su direktno povezani sa ratnim periodom, a teško kompromitiraju i optužuju tadašnje obavještajne režisere i neke njihove glumce.
Problem je što aktualni nojevski establishmant, na to neće reagirati, jer bi time ugrozio centralni politički vrh, pa je stoga potrebno, takav materijal, prevesti i razaslati onima, koji će sigurno pokrenuti pitanja odgovornosti, a sveza su sa EU preporukom o LUSTRACIJI, i lažima, koji potencijalni kandidati uporno guraju njima kao istinu. Dio tima iz inozemsva, zauzeo se, da odradi ovaj interesantni dio, i da ga dostavi na pravo mjesto.,

hobotnica, 12. o6. 2007.



Post je objavljen 13.06.2007. u 08:47 sati.