Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furka89

Marketing

zivot je tak sav neki... sVaKaKaV;(

Image Hosted by ImageShack.us
Zasto ne mogu markirati jedno godinu dana citavog zivota??
I da me ne zovu tamara, tamy, tamo niti tamic i da ne budem kcer, unuka , sestricna, poznanica, prijateljica, srednjoskolka i da ne moram u glazbenu niti u autoskolu i da ne moram radit krevet oblacit se, kuhati, peglati …

Dosta mi je svega…!!!!!!
Idem na popravak iz matke a to je standard u mojoj gimni ono barem 10 da ide iz svakog raz.!! Tak daaaaaaaaaaa nadam se da cu kao i svake god. proci na prvom roku!

Dosta mi je laznih jebenih prijatelja!! Dosta mi je da mi se neko plete u zivot i u facu mi se preserava!! A ledja su mi puna njihovih nozeva!! (iva i ines punooo vas volim i hvala vam)… znam da sam mnogima dobra kad trebam slusat necija sranja i tjesit, kad treba pomoc itd. itd.

Image Hosted by ImageShack.us

Dosta mi je deckiju!!!!!!!! Evo posto ste mnogi nasli moj blog, ovim putem vas zamoljavam da me PUSTITE NA MIRU!!! I ne cu na vase fakin dosadne kave i ne cu se setat s vama nasipom i ne cu biti S NIKIM!!! Volim samo jednog i tocka!! On je daleko al briga me!!
Znam prevrsila sam sa svime bila sam u jebenom bedu zbog Šime!! Sve sam radila da zaboravim hmmmmmmmmm 4 subote 6 likova ajmeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! NE! NE! I NE!!! DOSTAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Svemu trebam reci kraj!! Mislim nisam bila bas sa svakim koji je naisao sigurno sam ih 5-6 i odbila al eto sve se nekako smixalo alkohol,disko glazba i jebiga!!!

I dosta mi je da netko drugi stalno zivi moj zivot!! Dosta mi je da mi kojekakvi kreteni i glupace govore da sam razmazena!! Briga vas i gonite se!! Briga vas sta cu nosit,sta cu slusat i kako cu se ponasat!!

i hvala ...shape of my heart... na jednom prekrasnom komentaru...

Image Hosted by ImageShack.us

pusa;)

Post je objavljen 11.06.2007. u 21:35 sati.