Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunshinehigh

Marketing

Ovakvo sam pismo jutros proslijedila svim mojim mail prijateljima iznervirana brojnim prigovorima na račun poslanih junk mailova (ja ih obožavam - iako su produkt globalizacije:)



Okej ljudi, nakon što sam dobila X prigovora na beskrajne mailove kojima vam svakodnevno zatrpavam sandučić, donijela sam tešku odluku. Od danas više NE ŠALJEM forward mailove. Niti jedan. Shvatih da to oduzima vaše dragocjeno vrijeme, oštećuje komp. sustav, krati živce, prijeti teškim kletvama, groznim nesrećama itd. itd. Da ne govorim o onim psihotestovima i zagonetkama. Skužila sam da to frustrira ljude i dovodi u pitanje njihove psihofizičke sposobnosti. A tek one ogromne prezentacije sa kakti "životnom filozofijom"... Soljenje pameti.... Odavno smo sami sebi priznali da smo se rodili s Nietzscheovom filozofijom u glavi.... Vrhunac su one bedaste slike iz cijelog svijeta. Koga briga kako izgleda Kanada zimi? Kao da ćemo tamo nekad ići....
Stoga, dragi moji, postat ću malo sebično čudovište koje zadržava sve simpatično, korisno i beskorisno samo za sebe, time čuva vaš kompjuter i čini vas sretnim korisnicima globalne net mreže. Oduprimo se globalizaciji! Prekinimo pošast junk mailova!
Molim da kliknete na proslijedi, potpišete ovu peticiju protiv junk mailova i pošaljete je svim osobama u svom imeniku, uključujući i mene!:-)))))))))))))))) (inače će vam se sasušiti ekstremiteti:)


Peticija protiv junk mailova

1. Svjetlana



Peticija protiv peticije protiv junk mailova





A ovakve sam odgovore dobila:


*SVJETLANA MENI SALJI SVE STO IMAS MENI TO NE SMETA POZDRAV OD ZELIMIRA
JA IMAM G MAIL I TU PUNO TOGA STANE TREBALI BI I DRUGI IMATI GMAIL SA VISE PROSTORA
MENI SALJI SVE STO DOBIJES I JA TEBI
*šalji m eni, mene veseli
*Potpisujem peticiju i za i protiv,....
*ali, ja ®ELIM da mi šalješ mailove... baš su mi simpatični i nekim se totalno nasmijem! dakle... osim što ćeš ih zadrľati sebi, proslijedi ih i meni!
*al mene su tvoji mailovi baš uveseljavali...ja hoću tvoje mailove...
*draga Svjetlana, moj kompjutor je otpran na tvoje mailove i, dapače, ono bi i dalje željelo da
mu šalješ mailove, prezentacije jer se u njima gušta i uživa. moj kopm se i onako raspada pa
nek se raspadne pošteno uz prekrasne zvuke tvojih mailova. eto pa da znaš...NEĆU TI POTPISATI
PETICIJU....NEEEEEEEEEEĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Od sad gajim još ljepše osjećaje prema svojim mejl frendovima.
Junk mail nas je sve zarazio. Simpatična pošast!:)))

Post je objavljen 11.06.2007. u 15:42 sati.