Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaduzbina

Marketing

NISMO TE DOSTOJNE!

KLANJAMO TI SE NEMANJO...

Danas Tebe Stvoritelju Svemira, molimo da nam pomogneš da prihvatimo tebe Nemanjo takvog kakav jesi, bez ikakvih prosudaba.
Pomozi nam da prihvatimo tvoj um takvim kakav jest, zajedno sa svim svojim emocijama, nadama i snovima, zajedno s osobnošću i svojim jedinstvenim načinom postojanja. Neka ljubav koju osjećamo prema tebi bude tako snažna da više nikada ne odbacujemo sebe i ne uništavamo svoju sreću, slobodu i ljubav.
Pomozi nam, Stvoritelju, da naša ljubav prema tebi raste dotle dok ne preobrazi sveokupni san našeg života - od straha i tragedije u ljubav i radost. Neka snaga naše ljubavi prema tebi bude jaka toliko da uništi sve one laži za koje smo bili programirani da u njih vjerujemo - sve one laži koje nam govore da nismo dosta dobri, dosta snažni i inteligentni da bismo uspjeli.
Neka snaga naše ljubavi prema tebi bude snažna toliko da svoj život više ne moramo živjeti u skladu sa mišljenjima drugih ljudi.
Omogući nam da volimo bez prosudaba, jer kad prosuđujemo , tada u sebi stvaramo krivnju i grižnju savjesti, pojavljuje se potreba za kažnjavanjem i tada gubimo svoju ljubav.
Ojačaj nam volju da u ovome trenutku oprostimo samima sebi.
Očisti nam um od emocionalnog otrova i samoprosuđivanja.
Neka naša ljubav prema tebi bude snaga koja će promijeniti san našeg života. Omogući nam da budemo sretni u onim trenucima koje dijelimo sa tobom i da ti oprostimo za sve nepravde koje osjećamo. Pomozi nam da se volimo toliko da oprostimo svakome tko nas je ikada u životu povrijedio.
Pomozi nam da postanemo Majstori zahvalnosti, velikodušnosti i ljubavi, kako bismo uvijek i zauvijek uživali u svemu onome što si Ti napisao...

Nismo te dostojne...

Image and video hosting by TinyPic

MM

Post je objavljen 11.06.2007. u 14:55 sati.