Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/malival

Marketing

Bok svima!!

Molam vam javiti da sam postao veliki decko-polugodisnjak!!! Nisam vise mala beba! smokin
Jucer sam slavijo polurockas, imao sam pola torte i oni moji ludi starci su sve prerezali na pola, pa su se jadni gosti posteno namucili dok su jeli tortu iz pola tanjurica.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

A sad ono najbitnije-poceo sam jesti ko covik! Dobijo sam pravu stolicu, imam svoju kljunasicu za piti vodu, imam svoje zlicicenjami...samo umjesto da mi daju cevape ili bar pizzu oni meni dali nekakvu kasicu od jabuke! Mos mislit-pa da kasica od jabuke! Naravno da sam moro napravit ovakvu facu:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Al mozda mi se smiluju pa mi uskoro daju nesto konkletnije.
Ipak ja vise volim svoju ciku. Ne znam jel ste probali, ali bas je fino to mekeco, i uvjek ga ima.thumbup

Prije neki dan je bila nekakva supel tekma, meni je bilo bas supac kak su oni trckarali po tlavi, i ja bi tak. Samo kaj su smotani pa nemleju pogodit u gol. Ja to mogu s mojom malom lopticom. Al svejedno sam navijo i pjevao eeeeeeeeeee. Vidite, zar nisam pravi:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ja vam se obozavam kupati. Jedva cekam plivati po moru, gledo sam na telki, to je puno vece od kadice, pa cak i od velke kade u kojoj se ja kupam. A imaju i ribice vece od onih mojih u kadi. Vode me uskoro opet u Zadar i kazu da cemo se puno kupati. A do tad cu uzivati u svojoj velkoj kadi. Nego, daj mi objasnite kaj se to dogodilo s kadom prije par dana??? Stvorila se neka velka bijela pjena, sav sam bijo zbunjen ali bas je fora!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

I skoro sam vam zaboravijo reci-ja vam puzim ljudi moji! Naucijo sam i to! Sad mogu dohvatiti sto god hocu, jupiiii!!!!!!! Dobro sam se sjetijo, idem sad malo puzat, cuvaj se mama!smijeh


Post je objavljen 11.06.2007. u 11:39 sati.