Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rejban

Marketing

Ljiga Jandroković

JandorkovićEvo baš gledam reprizu Nedjeljom u 2 i gledam ovog ljigavca, hadezeovca, malograđana i kripla Jandrokovića (Jandorković) i ne mogu vjerovati očima i ušima. Kako jedan takav kreten i očiti ulizica može biti netko i nešto u našoj vlasti - štoviše biti predsjednik tamo nekog odbora. Jedine riječi koje mi padaju na pamet su - "O jebem ti mater!"

Prokleti seljačina i ulizica vidi mu se na faci sa sto metara. Zbog takvih ljigavaca i beskičmenjaka Hrvatska i nije imala svoju državu skoro 900 godina. Ovakvi ljudi, sitne duše poput Jandorkovića su potpisale Pactu Conventu 1102., takvi ljudi su stali uz Svetozara Pribičevića kada je trebalo pristupiti Kraljevini SHS - beskičmenjaci poput njega su na saboru u Cetingradu 1572. rekli da Hrvatska ne treba samostalno - bolje da nas tlače.

Još dok sam bio mali zamišljao sam da pravi političari su poput kralja Solomona ili šta ti ja znam - pragmatični i čvrsti - takvi nama političari trebaju. Šteta što nismo imali jednog od vremena Ante Starčevića i Stjepana Radića. Uočite da su Srbi ubili Stjepana Radića prvom prilikom koja se pružila jer je bio pametan i odlučan. S druge strane me JanDORKović me podsjeća na Goluma ili još bolje Gujoslova iz Gospodara Prstenova - potpunu ljigu. Da se rukujem s njim mislim da bi prvo se morao suzdržavati da ga ne klepne po njegovoj malograđanskoj tikvi, a drugo (ako bi se suzdržao od fizičkog nasilja i ipak se rukovao s njim) mislim da bi morao oprati ruke jer bi mi nešto sluzavo ostalo na ruci.
Ustvari, ovaj čovjek (oprostite, seronja) me zapravo fascinira da vam pravo kažem - nešto duboko u mojoj prirodi mi govori da uvijek mora postojati mogućnost dogovora, komunikacije i kompromisa. A ovaj li ga dere svoje i ne da. A u krivu. I šta da mu čovjek radi nego da ga hajkika?

Posebno me iziritiralo kad je Stanković rekao Sanaderova obećanja iz 2003. kao da ih je rekao Picula (da će RH u NATO 2006. i u EU 2007.). I sada ovaj kako je SDP nerealan ovo ono, to su radili samo da dobiju političke bodove, ne znaju šta pričaju. I onda mu Stanković kaže da su to Sanaderova obećanja. I onda ovaj udri kao prošla vlada nas zajebala, nismo mi to mogli jer nam je SDP dostavio krive podatke.... NEMEJEBAT! Kad te čovjek već spali, šuti i pokrij se pepelom, priznaj grešku, svi griješe pa i političari (Oooo da...Oooo da kako li oni samo griješe...) A ne - ovo nekulturno govno dere po svom. Nije da sam bio neki ljubitelj hadezea, ali ovo javno pojavljivanje ove izbljuvotine od čovjeka je stavilo moje mišljenje o HDZ-u negdje u rang - dobro ne Srpske Radikalne Stranke - to mjesto je rezervirano za Schwartzovu stranku- već recimo negdje rang Miloševićevih Socijalista.

Ovaj lik me toliko dirnuo u živac da bi mu sada mogao poskidati sve moguće matere, bogove i bubrežne kamence (u smislu da njegovo pojavljivanje na moju psihu djeluje kao ispišavanje jednog na moj penis), ali nažalost nemam volje, a ni vremena. Uglavnom - Ako želite da vam smradovi i ulizice poput Jandorkovića vode državu - glasajte za HDZ. A ako Boga znate - glasajte za bilokoga drugog. Molim vas. Pa makar to bili Hrvatski Republikanci, Hrvatska Stranka Zelenih, Stranka Socijalističkih Neonacista ili tko zna koja druga izbljuvotina koju je hrvatski politički sustav izasrao u posljednih šesnaestak godina. Laku noć!

Post je objavljen 11.06.2007. u 02:02 sati.