Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacksnakey

Marketing

SUSRET SA OSTALIMA (PETRIN POST)

Vozila sam se oko 2 sata. Nisam privlačila pažnju a nitko me ni nije skužio jer sam napravila make-over!
Bila sam umorna od bijega pa sam skinula naočale i leće i legnula preko dvije stolice. Ubrzo sam zaspala, a probudio me kondukter i rekao mi:
"Malo si mi poznata..."
"Ma ne,valjda imam takvu facu...trebate kartu?"
Osjetila sam kako mi ogrlica vibrira, ali se nisam javljala jer bi me tako mogli prepoznati...Uglavnom, dala sam kondukteru kartu i on je otišao. Kad sam trebala izaći stavila sam natrag leće i naočale i nonšalantno sam izašla iz vlaka. Bilo mi je čudno što me nitko nije prepoznao, pa ipak su moje slike bile u svim novinama u zemlji! Bilo je otprilike 15 minuta do Malfoyevih pa mi se nije dalo uzimati taxi. Kad sam došla, otvorio mi je Draco i uperio štapić u mene (nije me prepoznao) a onda su došli i ostali, među kojima je bio i Spike. Draco me upitao:
"Tko si pak ti?!!"
Nisam ništa rekla, samo sam skinula naočale i leće, ali su mi ostali plavi pramenovi na mojoj ošišanoj kosi (imala sam do guzice,sad imam do ramena) i vjerojatno sam im djelovala jako smiješno, jer su me par sekundi samo gledali, a onda su PRASNULI U SMIJEH! Spike je rekao kroz smijeh:
"Pa znao sam da u ćuzi imate prugastu odjeću, ali nisam znao da imate i prugaste frizure!"
"Nemamo prugastu, nego crnu odjeću! Osim toga, morala sam se prerušiti..."
Ušla sam u villu i napokon sam bila sigurna... dok ne izađem. Kad me David vidio, nije se smijao, a i on se ošišao,ali nije to bitno, nego me POLJUBIO kisscerek!!!!

P.S. LJUDI???? KO VOLI GOSPODARE PRSTENOVA?????? POGLEDAJTE OVAJ VIDEO, ZA CRKNUT OD SMIJEHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Post je objavljen 15.06.2007. u 11:11 sati.