Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...naslov, naslov, naslov,...

I tak je prošel još jedan tjedan; što će reći da sam jedan tjedan bliže kremiranju (ili grobu - ovisi kak bum raspoložen).
Prošel sam kolokvij u utorak iz stanovništva!!!!!!!!! Čak sam bil jedan od boljih. To je bila dobra vijest, a loša je bila da sam drugi dan pal ispit iz povijesti za koji sam kao učio puna 4 dana (e, a nisam fakat niš znal kaj me pital).
U srijedu sam si našel sliku iz prvog osnovne, e nisam već godinama plakal, al to je neopisivo, plakal sam ko one babe kaj pun kurac gledaju one šamponice. Sveg sam se sjetil kad sam vidio sliku: od kak smo bježali od čistačica, i kak smo namjerno prduckali pod satom, do kak smo žicali domara pod odmorima da nam odmor produži za par sekundi,... Fora, kaj ne? Prva 3 razreda sam išo u OŠ u Sigetu, tak da skoro nikog od tam ne znam, a pun kurac i sto godina ih nisam videl (u biti jesam, al ovak ga jače naglašavam).
U četvrtak sam s frendekima zapičil u Zagorje na "piknik" (ma na nikakav piknik). S tog bum pamtil 3 stvari: Mile, bemti sto gromova, zlijal si mi onu pivu po autu od starog!!!!!; noge me još danas bole od hodanja (koje je uopće bilo nepotrebno, al moron nemre na vrijeme skužit di je facking parking); a treće stvari nema (zajeb).
E a petak je imal posebnu čar. Bil sam na open-air koncertu ispred filozofskog, bilo fora, bil s frendicom iz srednje, i ekipom nekom. Bil je neki lik iz splita, Žac (legenda), pa smo, onak pripiti, ja i on, dva mušketira, dva jahača apokalipse, betman i robin, zagor i cicho, tom i đery, lolek i bolek, boni i klajd, mirko i slavko, šiljo i miki maus, zekoslav mrkva i dafi, pončo i toro, tražili njemu neku pripitu damu za sedamdeset i pet sekundni spolni užitak na kredit. Ukratko, bili smo napaljeni. Al niš od tog, jer je Žac zaspal ispod klupice, dok si je vezivo tenke (ni meni nije jasno kak mu je to uspjelo).
e baj the vej, daj mi okomentirajte ovaj filmić ispod posta, fora kaj ne?



Post je objavljen 09.06.2007. u 11:34 sati.