Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malabestija

Marketing

kako je brzo prošla ova školska godine,ka da san jucer završavala drugi razred i bila sritna...ma šta sritna,najsritnija šta više neman matematiku,kemiju,biologiju,latinski,geografiju........niko sritniji od mene.
sican se prošle godine u ovo vrime koja je panika bila da se sve poispravlja,svi su molili Boga da ne padnemo godinu,raspašoj i nervoza samo takva...a pogledaj sad,mrtvo ladno sidimo u espe bez panike (je da je panika oko elektronike uvik bila...e da se usput pohvalin..dobila san 3,jea.koje faca?? a a)
škola i jedinice više nisu glavne teme,sad vodi eskurzija,šta sve ponit,ko ce biti na hitnoj,ko ce završit skupa,ko ce se posvađat...a ima i onih ozbiljnijih tema,poćinjemo pricat ka ljudi o fax-u,buducem poslu,šta ko želi postat u životu...o dici jednog dana. da,da to je postala tema razgovora,svacamo da više nismo dica da prepricavamo sapunice i ogovaramo ako neko nekom izgrize gornji dio olovke.

je da nas ponekad uvati žuta minuta pa se cerimo bezveze (jel se ovo piše odvojeno ili skupa),ali i to je dio nas,ponekad nam idu suze,ne toliko zbog simpatija kao prije,sad se place na ozbiljnije situacije.

sad prolazin ulicon,koliko samo dice ima na njoj,curice igraju laštik,a muški na nogomet...a kad se te dvi kombinacije spoje...završi onim -mama mama on je mene pocupa za kosu.
dok smo se još mi igrali granicara na ulici oni su bili male bebe,još nisu ni u školu krenili...a pogledaj ih sada,pocinju one prve simpatije,prva zadirkivnja,muški se okrecu za njima na ulici,sve je puno
a di je moja ekipa,di je naša ekipa...za kompjuterima,za knjigom,na kavama,u kaficima,duvani su u rukama,alkohol u drugoj ruci....šta nam nije bilo bolje na granicarima


Image Hosted by ImageShack.us
ovo su bili dani

Post je objavljen 08.06.2007. u 20:05 sati.