Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missbrightside

Marketing

...reminds me of childhood memories...

Image Hosted by ImageShack.us

She's got a smile that it seems to me
Reminds me of childhood memories
Where everything was as fresh as the bright blue sky...


Djetinjstvo...najbezbrižnije doba u životu...uvik mi je od srca bilo ža dice s nesritnim djetinjstvom punim trauma a danas ružnih sjećanja...Bogu fala,moje je bilo predivno jer je u kvartu,odi na Dugišu bilo puno dice s kojima san provodila dane.
Drago mi je kad mi tata i mama pričaju događaje vezano za bratovo i moje djetinjstvo,npr. da mi je uvik kra cucu iz usta i u svoja trpa dvi.Virujen da in nije bilo lako živit s manitin blizancima...dupli šok al nismo mi jadni krivi.Kriva majka Priroda.
Nekih događaja se čak i sićan sama.Uglavnom,bila san užasno hiperaktivna i letala san na sve strane...svaki Božji dan bi pokidala trenerku jer san šprintala okolo...i kad mi danas kažu da san luda a neznaju ni po pisme,u međuvrimenu san se smirila možda baš zato šta san čak i od malih nogu pokupila različite štorije i iskustva na koja se i dan danas odvalin od smija...

evo nekoliko zanimljivih stvari od kojih bi se nekih,da mi se danas dogode,stvarno posramila...al iman izliku:BILA SAN DITE!!!


1. IVANA KAO RANJENICA
U djetinjstvu san zaradila dosta ožiljaka jer san cile dane visila na igralištu di je sad ona rupa kraj škole,čak iman i mali kamenčić pod kožon na desnoj podlaktici (uvik me blido gledaju dok ne popipaju),na livon kolinu iman Y a na desnon znak od NIKE-a (mogu ih reklamirat slobodno iako se s vrimenom malo prominia) ...

2. IVANA KAO MAFIJAŠICA
Odmalena san kriminalka,...kad mi je bilo 6 igrala san se oko vrtića s muškima ko može dalje bacit kamen,ja ili oni jer san in govorila da san jača lud...i tako mi krenili s natjecanjen.Došla van Ivana i bacila kamen,a pogodite di je završija...u čelu jednog kolege koji nan je mirija koliko će ko bacit...ma ništa strašno,samo par punata tribalo zašit...

3. IVANA TRČI ZA MUŠKIMA
Odmalena sam čak i perverzna...bila san se zaljubila u Brandona-lika iz Beverly hillsa iako nisan ni znala reć ime serije pa san je zvala Bebeli hils...uglavnom,bila san na selu ,moji su ručavali a lude Ivane ni pod svićon...pogleda baba ispod stola a mala Roge leži ispod stola i nemilo cmače sliku Brandona s naslovne strane križaljke šta ju je mater kupila babi...a muko moja.

4. IVANA KAO MOVIE STAR
Nekad san i imala šanse otić u Hollywood...bia je to prvi razred osnovne i imala san prvu predstavu u kinu (DOK GA JE JOŠ I BILO)za dan državnosti...Fisto,Boro i ja obukli smo se u boje hrvatske zastave-crvenu bilu i plavu.Na stageu su bila 3 mikrofona za nas troje al je caka bila u tome šta smo tribali minjat položaje boja i na kraju recitacije doć opet na crven-bili-plavi...ali...šta san tada napravila??? Počela na mikrofon iz sveg glasa se derat:˝Nisi ti tu,dođi na moje misto,ma falija si˝.I naravno,sve ih jadne smela,na kraju se nismo uspili poredat kako Bog zapovida a ljudi su se kidali od smija.Ćaća me i dan danas sprdaje kako san rođena za diktatora.

eto, toliko od mene...

Veliki pozdrav svima !!!!!!!!!!!!!!!!smijeh

Post je objavljen 08.06.2007. u 18:33 sati.