Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Vladimir Bebić i Glembajevi

Ljevica Hrvatske i ISDF danas su predstavili Ljevu regionalnu listu. Naime, oni su 13. svibnja potpisali sporazum o zajedničkom izlasku na izbore u osmoj izbornoj jedinici. Prvo i treće mjesto će pripasti ljevici, a drugo i treće ISDF-u. Nositelj liste je Vladimir Bebić.
On je rekao da je to principijelna koalicija jer je ISDF ljevo orjentirana stranka.
Njihov savez će se baviti problemima radnika.
Također drže da su u prednosti ako dođe do personalizirane kampanje, jer imaju tri prepoznatljiva političara - Delbianca, Ninića i Bebića.
Smatraju da će u osmoj izbornoj jedinici proći samo 4 liste, SDP-ova, HDZ-ova, IDS-ova i Ljeva ragionalna lista Ljevice Hrvatske i ISDF-a.
Bebić je kritizirao pojavu mnogih, kako ih je nazvao, zagađivaća, odnosno nezavisnih lista koje se pojavljuju isključivo na izborima s dobro plačenom kampanjom, čiji je jedini cilj uzeti glasove pravoj ljevici.
Osvrnuo s i na izbor Milanovića za predsjednika SDP-a kojemu je poželio da se što prije oslobodi kontrole njegove sive eminencije Slavka Linića.
Žestoko je kritizirao i stranku HNS, koju on naziva Glembajevi s barunicom Pusić na čelu,. Naime, mišljenja je da je to jedna elitistička stranka, te da je centar, za što se HNS predstavlja, zapravo prevara.
Zatim je riječ preuzeo Luciano Delbianco koji je rekao da će Ljeva regionalna lista sigurno imati svog predstavnika u parlamentu.
Dodao je da će ISDF nastaviti suradnju s Ljevicom Hrvatske i na lokalnim izborima.
Kritizirao je istarski SDP koji je ponjegovom mišljenju zapravo ogranak IDS-a i koji zajedno po jeftinim cijenama prodaju milijune hektara zemljišta u Istri.
Stoga je naglasio da će do suradnje s istarskim SDP-om doći tek kada se oni otrgnu od IDS-a.


Post je objavljen 08.06.2007. u 13:37 sati.