Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pandtdesign

Marketing

KAKO NAPRAVITI DESIGN

Evo, pošto mi se baš ne da radit dizajnove po narudžbama i to, a skužila sam kako se rade, i svi žele imat samo za sebe dizajn koji su napravili, objasnit ću vam kako da ih sami napravite.
1. Uzmite OVAJ html.
Otvorit će vam se rapidshare, i otiđite do dna stranice gdje piše free. kliknite to. sada pronađite po sredini stranice koja se otvori mjesto gdje vam pišu nekakva slova, prepišite ih u mali box (kraj kojeg piše here ), pa downloadajte kod. Spremite ga u kompjutor. Sada uđite u blog editor-dizajn-html kod predloška- i izbrišite sve što tu piše. Pronađite kod koji ste spremili u kompjutor, otvorite ga, i cijeli sadržaj kopirajte u html kod predloška. Spremite to.
2. Sada kliknite na link ispod, i kada vam se pojavi malo veća slika u novom prozoru, opet kliknite na nju da bi se sasvim povećala. Tu sliku spremite u kompjutor. To je slika 1.
SLIKA 1.

Sada opet kliknite jednom na sljedeći link da vam se pojavi slika i spremite je:
SLIKA 2.

3. Otvorite prvu sliku u nekom programu za crtanje, može i u Paintu.S nje izbrišite sliku unutar crnog okvira, dakle ovo di su nacrtane neke ruke. Tu stavite što god hoćete. Možete zalijepiti neku drugu sliku, pisati, ili šarati. Šta god. Izbrišite ovo šta piše "who the hack is chad kroski". Tu možete napisati naziv svog bloga, ili ne morate ništa. Svejedno. Također, ako mijenjate ovu bijelu boju okolo i unutar boxeva, budite sigurni da ćete tu istu boju koristiti i na drugoj slici.

Dakle, kada ste sredili prvu sliku kako ste željeli, otvorite drugu sliku. Na njoj samo promijenite bijelu boju AKO ste je mijenjali na prvoj slici. Spremite to.

4.
Otiđite na ovu stranicu.
Nađite mjesto gdje piše browse. Kliknite to. Sada u kompjutoru nađite prvu sliku, i kliknite open. Ispod, gdje piše resize image, neka bude 320*240 (for websites and e-mail). Ne označavajte kućicu pored toga.
Sada kliknite host it!. Kada se otvori stranica, pri dnu, naći ćete neke boxeve sa kodovima. Vama treba zadnji box, dakle tamo di piše direct link to image.
Cijeli taj box kopirajte.
Sada otiđite u blog editor- dizajn-html kod dizajna. Pronađite mjesto gdje piše ovo:

SRC="http://img364.imageshack.us/img364/6105/puncazmajstl3.jpg"WIDTH=1000 HEIGHT=1000 alt="">

Sada ovaj crno označeni dio (nije označen u dizajnu, ja sam samo sada označila) izbrišite, i zamijenite onim što ste kopirali iz imageshacka.

Opet otiđite u imageshack, i isto napravite s drugom slikom, dakle hostajte, i kopirajte onaj kod. Taj kod sada zalijepite na ovo mjesto:
url(http://img526.imageshack.us/img526/3554/tralalarx6.jpg); background-repeat: repeat-y; }
Dakle, ovo u zagradama izbrišete, i zalijepite taj svoj kod od druge slike.

Spremite, i to je to. Ako želite promijeniti ovaj text kod komentara, nađite u kodu gdje vam piše postojeći, i zamijenite ga svojim. Na znam jesam dobro objasnila, recite ako nešto ne kužite.

Post je objavljen 03.06.2007. u 18:10 sati.