Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minizvijezda

Marketing

Bok moji mali čitatelji!

kissKako što znate, majka mi je glumica i okolnosti su nas razdvojile,ali ne bih previše o tome, samo da vas informiram...............................................................................................................................
Ona je bila mlada, puna žara, nova nada glumačke estrade u Hrvatskoj, zvijezda u usponu koja tek ima početi sjati i baš tada dobila je mene! Koje li sudbine! Istina je, trudila se da ja kao mala beba ništa ne osjetim i svaki slobodni trenutak trudila se provoditi uz mene, no izgleda da to nije bilo dovoljno. I tata je počeo polako shvaćati..................................... i uskoro mu je sav taj njen glumački život, taj ubitačni tempo počeo ići na živce, on jednostavno nije bio ta osoba, u kazalištu je provodila sate i sate, kući je neprestano učila scene, konzultirala se sa redateljem , kolegicama, a onda su tu i te glumačke zabave, druženja do kasno u noć, ma znate te njihove glumačke mladenačke spike!!! I jednog dana sve je puklo............................ i da ne duljim odveo me u inozemstvo i prekršio obećanje dano mami da će me često dovoditi! Sve dok mama nije potpuno izgubila kontakt s nama, nije nas mogla naći, nitko od njegovih nije znao gdje je, možete mislit! A meni je rekao da je nikad neću upoznat jer da je ona odabrala karijeru i scenu........................................................Bila sam bijesna i onda kad me nakon nekoliko godina spojio telefonom s njom rekao je njoj da je ona za mene mrtva! Vidjelo se da je povrijeđena..................................a meni tek tada ništa nije bilo jasno! Mislila sam da je tata dobar, a mama umišljena karijeristica i materijalistica! I zbog toga se nisam željela prepustiti ljubavi prema sceni!
Sve dok on nije doveo onu fufu i odlučio me nakon 17 godina dati mami! Ja sam bila izvan sebe! Zar njoj? Tom stroju? toj glupoj glumici koja me napustila dok sam bila mala?
I dalje znate s njenog bloga o našem odnosu............................................................
Znate, bila sam na audiciji za onaj fil danas, a mama mi u žiriju!!!!! Ne znam još jesam li prošla, al ako jesam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yeah!!!!!!!!!!!!!Bit ću presretna!!!!!!!!!!!!!!
Puse svima:))))


Post je objavljen 02.06.2007. u 22:52 sati.